Loţiune Nera Plant pentru ten, 200ml

Loţiune Nera Plant pentru ten, 200ml
28,45 RON

Reîmprospătează. Hidratează. Catifelează tenul.

Produs natural obţinut prin macerarea plantelor în Oţet Nera Plant de mere şi miere.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?
 • Curăţă tenul şi-i redă elasticitatea.

 • Înlătură celulele moarte.

 • Menţine pH-ul natural al pielii.

 • Ajută la tratarea acneei.

 • Absoarbe excesul de sebum.

 • Închide porii.

 • Împiedică îmbătrânirea prematură a tenului.

 • Reîmprospătează, hidratează, catifelează.

Pentru ce se recomandă?
 • Toate tipurile de ten

 • Restabilirea pH-ului natural al pielii

 • Acnee

 • Excesul de sebum

 • Îmbătrânirea prematură a tenului

 • Micozele piciorului

Ce ingrediente conține?

(RO) Oțet Nera Plant de mere și miere, extract de gălbenele, extract de sânziene, extract de trandafir, extract de tei, extract de mușețel, extract de nalbă-mare.

(INCI) Apple Vinegar, Calendula Officinalis Extract, Galium Verum Extract, Rosa Centifolia Extract, Tilia Europaea Extract, Matricaria Chamomilla Extract, Althaea Officinalis Extract.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Gălbenelele - prin conținutul bogat de ulei volatil, carotenoide, flavonoizi, mucilagii, rășină, polizaharide, acizi aromatici, saponine, glicozide și steroli, îmbunătățesc circulația sângelui, redând pielii sănătatea; au proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare, putând fi folosite pentru toate tipurile de ten.

Sânzienele - prin conținutul bogat în minerale, enzime și acid citric, menţin elasticitatea pielii şi estompează ridurile fine; au proprietăți deosebite în ameliorarea inflamațiilor și a cicatricelor. 

Florile de trandafiri - petalele de trandafiri sunt bogate în acid citric, flavonoide, saponozide, steroli, cianină, fructoză, acid malic, sucroză, tanin, în vitamine: A, B, C, D, E, P și K, precum și în calciu, fosfor, fier, ulei volatil, geraniol; sunt recomandate persoanelor cu tenul sensibil; hrănesc în profunzime pielea feței, redându-i aspectul rozaliu și sănătos.

Florile de tei ajută la reducerea cearcănelor, dar și la calmarea tenurilor iritate; au proprietăți nutritive și tonice pentru tenul palid; combat ridurile; sunt recomandate în erupții cutanate.

Mușețelul are proprietăţi antiinflamatoare, calmante şi emoliente; are efect cicatrizant; ajută în cazul cearcănelor; are proprietăţi antiseptice și decongestionante; este recomandat pentru tenurile sensibile, înroşite, ofilite sau lipsite de elasticitate.

Nalba-mare catifelează şi împrospătează tenul; este hidratantă, calmantă, antiinflamatoare. Se recomandă pentru pielea sensibilă și iritată.

Oţetul de mere este o sursă bogată de vitamine, minerale, acizi graşi şi enzime care hrănesc pielea, menținându-i sănătatea.

Cum se utilizează produsul?

După spălare, se curăță fața cu un tampon îmbibat într-o soluție obținută din Loțiune pentru ten și apă (1:2). Se lasă să acționeze timp de 15 minute, apoi se clăteşte faţa cu apă călduţă. Se poate folosi de 2-3 ori pe zi.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersesibilitate la oricare dintre componentele produsului.

A se evita zona delicată a ochilor.

În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului (acestea se pot strecura).

Mod de prezentare: recipient de sticlă violet cu pompiță, a 200 ml

Breviar plante

Gălbenelele (Calendula officinalis)

Florile de Gălbenele sunt adevărate antibiotice naturale. Se recomandă în ulcerul gastro-duodenal, candidoză intestinală sau vaginală, tulburări menstruale.

Mărul (Malus domestica)

Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe.

Musețelul (Matricaria chamomilla)

Mușețelul are efect dezinfectant, antiinflamator și antibacterian.

Nalba mare (Althaea officinalis)

Nalba mare e un remediu pentru tenul uscat și ridat.

Sânzienele (Galium verum)

Sânzienele activează procesele de eliminare a toxinelor.

Teiul (Tilia sp.)

Extractul din florile de Tei este folosit ca sedativ nervos în insomnii şi ca expectorant în bronşite.

Trandafirul (Rosa centifolia)

Petalele de Trandafir sunt recomandate persoanelor cu tenul sensibil; ele hrănesc în profunzime pielea feței, redându-i aspectul rozaliu și sănătos.