Săpun solid Nera Plant cu salvie, 110g

Săpun solid Nera Plant cu salvie, 110g
14,75 RON

Reduce transpirația excesivă. Seboreglator.

Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?
  • Regenerează și împrospătează pielea  

  • Îndepărtează celulele moarte

  • Dezinfectează pielea

  • Calmează iritațiile

  • Ajută la reglarea nivelului de sebum secretat

  • Reduce transpirația excesivă.

Pentru ce se recomandă?
  • Menţinerea echilibrului natural al pielii

  • Răni și iritații cutanate

  • Vergeturi  

  • Ten gras, cu pori dilatați

  • Transpirație excesivă

Ce ingrediente conține?

(RO) ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de salvie, pulbere de salvie, ulei esențial de salvie.

(INCI) Helianthus Annuus Seed Oil, Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Sodium Hydroxide, Cera Alba, Salvia Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Powder, Salvia Officinalis Oil.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Extractul de salvie reduce transpirația excesivă. Are efect benefic asupra porilor dilatați și vizibili. Cicatrizează.

Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul esențial de salvie are proprietăți antiseptice și antibacteriene. Poate fi utilizat pentru prevenirea și tratarea infecțiilor cutanate și a cicatricelor. Reduce vergeturile. Ajută în transpirația excesivă.

Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Mod de prezentare: săpun cu formă ovală, a 110g, în ambalaj individual - cutie de carton.

Breviar plante

Salvia (Salvia officinalis)

Salvia se recomandă în special pentru a echilibra sistemul hormonal și nervos și pentru a stimula memoria și activitatea cerebrală.