Suc Multivitamin ECO 500ml

17,21lei

(4 recenzii de la clienți)

Suc Multivitamin ECO 500ml – Suc ecologic obținut din fructe proaspete, presat la rece

Descriere

Aroma îmbietoare a merelor coapte, proaspăt culese din livadă, este acum mult mai aproape de întreaga familie. Cu un conținut mult mai variat de vitamine și nutrienți, Sucul Eco Nera Plant multivitamin adaugă merelor, într-un cocktail veritabil, tot ce-i mai bun din afine, aronia, coacăze negre, mure și zmeură. Bogat în antioxidanți și vitamine, din dărnicia naturii, el ne revitalizează, umplându-ne de energie în fiecare zi!

Fără adaos de îndulcitori și apă.

Beneficiile sucurilor ecologice Nera Plant, consumate regulat:

  • Întăresc imunitatea și previn afecțiunilor specifice sezonului rece;
  • Îmbunătățesc sănătatea inimii și scad nivelul colesterolului, datorită potasiului, care este vasodilatator;
  • Ameliorează astmul și previn infecțiile respiratorii;
  • Previn apariția cancerului, datorită flavonoidele și acizilor fenolici din compoziție;
  • Mențin sănătatea sistemului digestiv; tratează constipația.
  • Au rol detoxifiant;
  • Previn osteoporoza, datorită combinației de vitamina C, bor, fier și alte minerale.
  • Mențin și ameliorează sănătatea ochilor.

Informații nutriționale pentru 100ml:

Valoare energetică: 220kJ/52kcal
Grăsimi: <0,1g
– din care acizi grași saturați: <0,1g
Glucide: 12,4g
– din care zaharuri: 9,52g
Fibre: <0,5g
Proteine: <0,3g
Sare: 0,003g

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate0,6 kg
Sirop

Sirop

Mere ecologice (Malus domestica) 75%, Afine ecologice (Vaccinium Myrtillus) 5%, Aronia ecologică (Aronia melanocarpa) 5%, Coacăze negre ecologice (Ribes nigrum) 5%, Mure ecologice (Rubus fruticosus) 5%, Zmeură ecologică (Rubus idaeus) 5%.

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Fructele de Măr conţin o bogăție de substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare cât mai optimă (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Ele stimulează sistemul imunitar, reduc nivelului colesterolului „rău”, fiind o importantă sursă de potasiu. Acest mineral încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C prezent în mere ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase. Merele sunt preferate de mulți dintre noi în rețetele de sucuri naturale, deoarece pot fi folosite în combinație cu multe alte fructe.

Cu efecte pozitive asupra funcționării vaselor de sânge, fructele de Afin sunt foarte bogate în antioxidanți, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, seleniu și zinc. În medicina noastră tradiţională, Afinele au efecte benefice în enterocolite, infecţii urinare, gută, reumatism, uremie şi chiar în diabet. Foarte folositoare pentru sănătatea ochilor, aceste fructe mici cresc și capacitatea de memorare și învățare. Fitocomplecşii din fructele de Afin au acţiune antioxidantă şi antimutagenă, prevenind formarea tumorilor. În plus, Afinele reglează tranzitul intestinal, fac să înceteze fermentaţiile intestinale, ajută la eliminarea gazelor şi ameliorează inflamaţiile hemoroidale.

Anticancerigene și detoxifiante, fructele de Aronia sporesc vitalitatea organismului datorită bogăției și concentrației mari de vitamine și substanțe nutritive pe care le conțin. Studiile recente au dovedit că acest fruct contribuie la menţinerea sănătăţii creierului, îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale, previne pierderile de memorie, pierderea echilibrului și a coordonării. În plus, întărește sistemul imunitar, echilibrează metabolismul și scade nivelul hormonilor de stres. Aronia inhibă dezvoltarea cheagurilor de sânge şi aterosclerozei, putând preveni chiar și Alzheimer-ul. În plus, fructele de Aronia sunt hipotensive și, datorită inulinei prezente în compoziția lor, sunt indicate pentru diabetici, dar și femeilor însărcinate, fiindcă au și o cantitate însemnată de acid folic.

Potrivit unor teste realizate în SUA, fructul de Aronia se situează pe locul 1 din punct de vedere al valorilor antioxidante, având cea mai mare valoare ORAC (Capacitatea de Absorbție a Radicalilor de Oxigen – un parametru care indică puterea unui antioxidant de neutralizare a radicalilor liberi).

Fructele de Coacăz-negru conțin un număr impresionant de minerale și vitamine, între care vitamina C într-o formă care se dovedește a fi cea mai stabilă dintre toate fructele, rezistând la căldură și oxidare. Fructele conțin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃, B₅, B₆, B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, camferol), calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP și fibre.

Potasiul stabilizează presiunea sanguină, fibrele previn constipația, vitamina C întărește sistemul imunitar, vitamina B6 este necesară pentru regenerarea celulelor cutanate, magneziul participă direct la transmiterea impulsurilor nervoase și la producția de energie, fierul este esențial pentru formarea celulelor roșii, iar calciul este important pentru oase și dinți puternici.

În tratatul său despre Coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”. Ele tratează peste 50 de boli și tulburări.

Studiile științifice au demonstrat rolul deosebit de benefic al coacăzelor negre în afecțiunile cardiace, în prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, în afecțiunile hepatobiliare şi renale. Sinergismul dintre vitamina C şi antocianozidele pe care acestea le conțin le comunică proprietatea de a preveni accidentele vasculare şi a mări acuitatea vizuală.

Fructele de Coacăz-negru au efect aperitiv, digestiv, tonic, răcoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ și hemostatic. Fructele consumate în stare crudă sau sub formă de extract au efecte benefice în anemie, surmenaj, insuficienţă cardiacă şi respiratorie, pneumonie, gastrită, hipertensiune arterială, ulcer, colită, diaree cronică, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulită, ateroscleroză, obezitate, tulburări circulatorii, boli oculare, insomnii şi afecțiuni ale sistemului nervos. Coacăzele negre protejează împotriva agentului patogen ce provoacă pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei și anginei. Cura cu fructe proaspete sau sucul obținut din acestea este recomandat și persoanelor care suferă de diabet, artrită și reumatism. Acestea scad glicemia și stimulează funcționarea pancreasului.

Fructele de Mur sunt bogate în cel mai puternic antioxidant, resveratrolul, cel care le conferă și culoarea. Gustoase, revigorante și tonifiante, ideale pentru persoanele care se simt slăbite, murele conțin vitaminele A, B1, B2, C, E, minerale precum potasiu, fosfor, fier, sodiu, magneziu, mangan, seleniu, zinc, cupru și calciu, acid folic și bioflavonoide, benefice pentru sănătatea ochilor. Taninul care se regăseşte printre nutrienţii murelor previne anumite afectiuni virotice sau bacteriene.

Fructele de Zmeur conțin o diversitate de antioxidanți remarcabilă și unică printre fructe. Acești antioxidanți au efect anticancerigen și protector împotriva bolilor cronice și degenerative, cum ar fi obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea, ateroscleroza și afecțiuni ale sistemului osteoarticular și nervos. Consumând zmeură, aducem în organism o paletă largă de compuși antiinflamatori care întăresc imunitatea, redau vitalitatea organismului și încetinesc procesele de îmbătrânire. În plus, ea îmbunătățește memoria, întârzie îmbătrânirea cognitivă, reduce nivelul de zahăr din sânge și previne bolile de inimă și pe cele de ochi.

Zmeura, administrată intern, este probabil fructul cu proprietățile reîntineritoare cele mai puternice. Are efecte antioxidante de 1,5 ori mai intense decât căpșunile, de 3 ori mai intense decât kiwi și de 10 ori mai intense decât tomatele. Aceasta, pentru că zmeura conține peste 20 de substanțe cu efect antioxidant, care previn îmbătrânirea țesuturilor, ajută la păstrarea tinereții biologice și a vigorii organismului. Studiile recente au arătat că, datorită nivelului ridicat de vitamina C, dar și de magneziu, fructele de zmeur sunt benefice și în cazul infertilității, atât la femei, cât și la bărbați.

Breviar ingrediente

4 recenzii pentru Suc Multivitamin ECO 500ml

  1. Claudia Butnaru

    Un produs excelent!

  2. MIRELA (proprietar verificat)

    Minunat!!

  3. Daniela (proprietar verificat)

    Foarte gustos si sanatos! Recomand!

  4. Dudasu George (proprietar verificat)

    Foarte bun! Recomand!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

250ml/zi

În funcție de preferințe, sucul se poate consuma rece sau călduț. Fiind un produs 100% natural, gustul și culoarea lui pot să difere de la un lot la altul.

Atenționări: Produsul nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. 

A se agita înainte de utilizare.

Mod de prezentare

Pungă kraft cu dop şi duză

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu