Grâul spelta (Triticum spelta) este strămoșul grâului comun (Triticum aestivum), fiind varianta mai dură, dar și mai nutritivă a lui. Cu un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă, este foarte bogat în proteine, fibre, minerale (seleniu, fosfor, magneziu, calciu, fier) și vitamine (A, B1, B2, E și PP). Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, făina integrală îi păstrează maximul de proprietăți.
Faina integrala de grau spelta eco 1kg
14,95lei
Descriere
Grâul spelta (Triticum spelta) este strămoșul grâului comun (Triticum aestivum), fiind varianta mai dură, dar și mai nutritivă a lui. Cu un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă, este foarte bogat în proteine, fibre, minerale (seleniu, fosfor, magneziu, calciu, fier) și vitamine (A, B1, B2, E și PP). Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, făina integrală îi păstrează maximul de proprietăți.
Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 1528kJ/364kcal
Grăsimi: 2,54g
– din care acizi grași saturați: 0,4g
Carbohidrați: 70,7g
– din care zaharuri: 6,8g
Fibre: 9,3g
Proteine: 14,5g
Sare: 0,01g
Informații suplimentare
Greutate | 0,06 kg |
---|---|
condiment salvie | condiment salvie |
Proprietăți ingrediente
Utilizare
Grâul spelta (Triticum spelta) este strămoșul grâului comun (Triticum aestivum), fiind varianta mai dură, dar și mai nutritivă a lui. Cu un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă, este foarte bogat în proteine, fibre, minerale (seleniu, fosfor, magneziu, calciu, fier) și vitamine (A, B1, B2, E și PP). Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, făina integrală îi păstrează maximul de proprietăți.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.