Acasa/Produse alimentare/Făinuri, Produse de post/Faina integrala de grau spelta ECO 1kg

Faina integrala de grau spelta ECO 1kg

15,75lei

(O recenzie client)

Grâul spelta (Triticum spelta) este strămoșul grâului comun (Triticum aestivum), fiind varianta mai dură, dar și mai nutritivă a lui. Cu un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă, este foarte bogat în proteine, fibre, minerale (seleniu, fosfor, magneziu, calciu, fier) și vitamine (A, B1, B2, E și PP). Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, făina integrală îi păstrează maximul de proprietăți.

SKU: 00005347 Categorii: ,

Descriere

Grâul spelta (Triticum spelta) este strămoșul grâului comun (Triticum aestivum), fiind varianta mai dură, dar și mai nutritivă a lui. Cu un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă, este foarte bogat în proteine, fibre, minerale (seleniu, fosfor, magneziu, calciu, fier) și vitamine (A, B1, B2, E și PP). Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, făina integrală îi păstrează maximul de proprietăți.

Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică1528kJ/364kcal
Grăsimi: 2,54g
– din care acizi grași saturați: 0,4g
Carbohidrați: 70,7g
– din care zaharuri: 6,8g
Fibre: 9,3g
Proteine: 14,5g
Sare: 0,01g

Informații suplimentare

Greutate 1,1 kg
condiment salvie

condiment salvie

100% grâu spelta din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

1 recenzie pentru Faina integrala de grau spelta ECO 1kg

  1. Lucia (proprietar verificat)

    Bună ziua. Am folosit acest tip de făină la brioşe şi clătite, iar rezultatul a fost excelent. Nepoţelei mele şi copiilor mei le-au plăcut foarte mult produsele rezultate din această făină bogată în vitamine şi substanţe nutritive. Deci, calitatea foarte bună a acestui produs m-a determinat să scriu această recenzie. Ca atare, recomand cu drag acest tip de făină pentru cei care doresc să obţină produse de patiserie gustoase şi sănătoase. Multă sănătate tuturor, Lucia Podoabă

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

Grâul spelta (Triticum spelta) este strămoșul grâului comun (Triticum aestivum), fiind varianta mai dură, dar și mai nutritivă a lui. Cu un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă, este foarte bogat în proteine, fibre, minerale (seleniu, fosfor, magneziu, calciu, fier) și vitamine (A, B1, B2, E și PP). Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, făina integrală îi păstrează maximul de proprietăți.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Mod de prezentare

Pungă de hârtie, 1kg

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu