Otet Adipstop Plus ECO 500ml

16,46lei

Otet Adipstop Plus ECO 500ml – Fără zahăr sau îndulcitori artificiali.
Accelerează arderea grăsimilor.

Descriere

Efecte benefice: Susține digestia, stimulând producția de sucuri digestive, și ajută la reglarea tranzitului intestinal. Favorizează eliminarea toxinelor și activitatea normală a rinichilor. Contribuie la menținerea sănătății ficatului și la buna funcționare a acestuia. Suport în controlul greutății corporale prin intensificarea arderii grăsimilor și a glucidelor.
Cum acţionează?
  • Stimulează scăderea greutății corporale
  • Susţine reglarea tranzitului intestinal
  • Favorizează eliminarea toxinelor
Pentru ce se recomandă?
  • Metabolism leneș
  • Constipaţie
  • Obezitate, celulită

Informații suplimentare

Greutate0,52 kg

apă; 18% suc de mere (Malus sp.)**; 10% amestec de plante (părți aeriene de Cicoare/Cichorium intybus* - 3%; flori de Gălbenele/Calendula officinalis* - 2%; părți aeriene și rădăcină (părți egale) de Păpădie/Taraxacum officinale* - 1.5%; flori de Soc/Sambucus nigra* - 1.5%; Ardei iute/Capsicum* sp. - 1%; părți aeriene de Urzică/Urtica dioica* - 1%); drojdie uscată (Saccharomyces cerevisiae)**.

*ingrediente din agricultură ecologică

**obţinut din ingrediente ecologice

Proprietăți ingrediente

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Florile de Gălbenele reglează funcția biliară, prin principiile amare având o acțiune hipolipemiantă, coleretică. Se recomandă în tratamentul colecistitelor, dischineziei biliare atone și hipotone, precum și în creșterea secreției de bilă a celulelor hepatice.

Utilizarea Păpădiei are o veche şi lungă tradiţie, fiind folosită în numeroase sisteme de medicină tradiţională. În medicina tradiţională românească are multiple recomandări: tonic amar şi general, diuretic depurativ (cu eliminare masivă de colesterol), eupeptic,  hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizează circulaţia sangvină, tonifiant al pielii etc. Se utilizează ca adjuvant în boli ce implică un dezechilibru glandular: obezitate, afecţiuni hepato-biliare (măreşte secreţia biliară, combate constipaţia survenită în urma unor disfuncţii hepatice). Prin diureza pe care o produce ajută la eliminarea toxinelor din organism şi, indirect, în eczeme şi alte boli de piele, în gută, reumatism şi ateroscleroză. Frunzele proaspete de primăvară, remineralizante şi detoxifiante, se folosesc în salate sau preparate culinare.

Socul este apreciat ca remediu natural datorită proprietăţilor terapeutice ale tuturor părţilor componente ale acestui arbust: frunzele (acţiune laxativă), florile (diuretice, sudorifice), fructele (vitaminizante, antinevralgice), scoarţa (foarte bogata in substante diuretice). Având proprietăţi laxative şi ajutând la eliminarea apei din ţesuturi, inhibând apetitul alimentar (pe termen lung), se foloseşte ca medicament natural în obezitate. Pentru aceleaşi motive se recomandă în constipaţiile de natură nervoasă.

Comisia Europeană menţionează efectele florilor de Soc ca diaforetice şi diuretice, datorită conţinutului în flavonoide şi acizilor fenolici – validând astfel utilizările tradiţionale.

Cultivat acum în întreaga lume, Ardeiul iute reprezintă un stimulent și un antiseptic ce conține o mare cantitate de vitamina C și beta-caroten. Poate regulariza curgerea sângelui și poate întări inima, arterele și nervii. Conține, de asemenea, vitaminele K si B6, potasiu, fibre alimentare, tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, fier, magneziu și fosfor.

Ardeiul iute determină arderea rapidă a grăsimilor din corp. Prin utilizarea sa în mâncărurile care, astfel, devin condimentate, caloriile în plus sunt arse. Pentru persoanele care suferă de astm, bronșite cronice, sinuzite sau congestii datorate răcelii sau gripei, este util consumul ardeiului iute întrucât acesta acționează ca un expectorant.

Ardeiul iute este recunoscut și pentru alte avantaje, precum acela că are efect coagulant, îmbunătățește memoria, previne atacurile cardiace, face bine corzilor vocale, elimină starea de oboseală, are efect antiinflamator. Contrar anumitor păreri, ardeiul iute nu produce ulcer, nici hemoroizi.

Cicoarea este folosită ca tonic amar şi colagog. Principiile active, inulina și cicorina, colina, taninul, acidul cicoric, protide, minerale şi vitamine – se găsesc în concentraţii mari mai ales în rădăcină. Cercetările arată că inulina din Cicoare reduce mult riscul de apariţie al cancerului intestinal. Inulina și cicorina sporesc secreţia de bilă şi de sucuri gastrice, îmbunătăţind digestia şi eliminând probleme cum ar fi balonarea, inapetenţa, atonia gastrică. Taninul are proprietăţi astringente, dezinfectante, detoxifiante şi uşor antibiotice. Cicoarea stimulează, de asemenea, funcţia hepatică şi ajută la absorbţia calciului şi a altor minerale în organism. Datorită tuturor acestor efecte, Cicoarea este indicată în afecţiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziţi intestinali sau hemoroizi.

Cicoarea stimulează, dar şi inhibă, pofta de mâncare. Tandemul de acţiune tonic aperitiv - anorexigen poate fi valorificat, într-un sens sau în altul, în funcţie de  metoda de administrare. Dacă se apelează la preparate pe bază de Cicoare înainte de mese, atunci apetitul va creşte, iar dacă aceste preparate se iau în timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul). De aceea Cicoarea se dovedeşte utilă atât în cazul în care se constată că pofta de mâncare este scăzută, cât şi atunci când apetitul este exagerat. Acţiunea anorexigenă a preparatelor obţinute din rădăcina de Cicoare este superioară extractelor obţinute din părţile aeriene ale plantei. Prin faptul că sunt anorexigene şi laxative, rădăcinile de Cicoare sunt indicate în obezitate.

Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).

Preparatele pe bază de Urzică au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui, hepatoprotectoare, antimicrobiene și diuretice.

Drojdia uscată mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Otet Adipstop Plus ECO 500ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

Intern:

Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, în timpul meselor, în cure de 4-6 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.

Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.

Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Se recomandă consultarea specialistului înaintea consumului de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

A se agita înainte de utilizare.

Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml

Mod de prezentare

Pungă kraft cu dop şi duză

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu