OTET PLUS DE MERE CU MACESE ECO 250ML

23,95lei

Fără zahăr sau îndulcitori artificiali.

Antioxidant. Vitaminizant. Depurativ

 

Descriere

Cum acţionează?

  • Contribuie la tonifierea generală a organismului prin mineralizare şi vitaminizare
  • Menţine capacitatea de autoapărare a organismului
Pentru ce se recomandă?
  • Stres oxidativ
  • Avitaminoze
  • Imunitate scăzută
  • Hipertensiune
  • Convalescenţă
  • Oboseală fizică şi intelectuală
  • Circulaţie periferică deficitară
  • Afecţiuni renale
  • Obezitate, supraponderabilitate

Informații suplimentare

Greutate 0.52 kg
Otet

Otet

apă; 18% suc de Mere (Malus sp.); 10% Măceșe (Rosa canina); drojdie uscată (Saccharomyces cerevisiae).

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică. 

Proprietăți ingrediente

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Măceşele reprezintă un puternic antibiotic natural. Aceste fructe deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. În paralel cu efectele antivirale, testate în timp, măceşului i s-au atribuit şi alte valenţe terapeutice: menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină. Măceșele au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, imunostimulent, antidiareic. Sunt utilizate cu rezultate semnificative în alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitaţiile, greţurile, viermii intestinali şi cresc secreţia biliară – fapt care le recomandă în afecţiunile ficatului.

Drojdia uscată mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OTET PLUS DE MERE CU MACESE ECO 250ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

Intern:

Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, în timpul meselor, în cure de 4-6 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.

Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.

Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

A se agita înainte de utilizare.

Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml

Mod de prezentare

Sticlă violet, 250ml

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

S-ar putea să-ți placă și…