SIROP PLUS GRIPINSTOP ECO 100ML

14,45lei

Fără zahăr. Îndulcit cu suc de struguri.

Antifebril. Antiviral

   

Descriere

Cum acţionează?

  • Calmează tusea și iritațiile căilor respiratorii
  • Fluidifică secrețiile bronșice
  • Reglează temperatura corpului
Pentru ce se recomandă?
  • Stări de uscăciune a mucoaselor
  • Faringo-amigdalită
  • Răceală, gripă, febră
  • Tuse
  • Bronșită, astm

Informații nutriționale pentru 100ml:

Valoare energetică: 430kJ/103kcal
Grăsimi: 0,08g
– din care acizi grași saturați: 0,016g
Glucide: 10,11g
– din care zaharuri: 9,31g
Fibre: 0,13g
Proteine: 0,27g
Sare: 0,002g

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Sirop

Sirop

suc de struguri (Vitis vinifera); apă; etanol; 8.87% suc de lămâie (Citrus limon); 2.66% amestec de plante (muguri de Brad/Abies alba - 0.44%; părți aeriene de Cimbrișor/Thymus serpyllum - 0.37%; părți aeriene de Crețușcă/Filipendula ulmaria - 0.37%; scoarță de Salcie/Salix alba - 0.37%; părți aeriene de Salvie/Salvia officinalis - 0.37%; flori de Soc/Sambucus nigra - 0.37%; părți aeriene de Ventrilică/Veronica officinalis - 0.37%). 

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Mugurii de Brad sunt folosiți în tratarea afecțiunilor aparatului respirator (bronșite, emfizem, tuse, astm), precum și în sinuzită. Preparatele din muguri de Brad ajută la calmarea tusei, vindecă afecţiunile laringelui, traheei şi bronhiilor, tămăduiesc pneumonia, pleurezia, bronşita cronică, astmul bronşic şi ameliorează simțitor tuberculoza. Principalele componente ale mugurilor sunt uleiul volatil, cantități apreciabile de vitamina C și carotenoizii.

Cimbrişorul are proprietăţi expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conţine, cimbrişorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii, fiind în acelaşi timp, un tonic nervos şi reconfortant general.

Crețușca  susține sănătatea aparatului respirator. Florile și frunzele sunt bogate în minerale, uleiuri esențiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide, cu efect antiinflamator, analgezic, diuretic. Datorită efectului sudorific reduce febra, are efect detoxifiant, astringent.

Coaja de Salcie este denumită și „aspirină naturală”, căci renumita aspirină a fost extrasă pentru prima oară din coaja acestui arbore, în anul 1835, de chimistul german Karl Lewieg. Spre deosebire de aspirina sintetică, salicilul din coaja de Salcie are un efect mai de durată, fiind un remediu foarte echilibrat, care poate fi folosit pe perioade lungi de timp. În trecut, oamenii care sufereau de  migrene, febră sau inflamaţii, mestecau coajă de Salcie pentru a reduce durerea și inflamația. S-a demostrat faptul că salicilul din coaja de Salcie este cel mai eficient remediu pentru cele două simptome care însoțesc majoritatea bolilor infecțioase și inflamatorii: durerea și hipertermia (creșterea temperaturii corpului). E important să menționăm că această substanță nu atacă mucoasa gastrică și pereții vaselor de sânge; din contră, îmbunătățeste imunitatea, protejează vasele de sânge și combate infecțiile.

Salvia reglează transpirația, este antiinflamator, expectorant, bronșic, febrifug; se recomandă în infecţii ale gâtului şi căilor respiratorii superioare, inflamaţii ale mucoaselor (stomatite, gingivite, faringite, amigdalite), tuse, bronșită. În cazul infecțiilor în gât, se poate face și gargară.

Cercetări recente plasează Socul în fruntea celor mai puternice stimulente ale sistemului imunitar. Fructele lui sunt un concurent redutabil al vaccinurilor antigripale. Pot ajuta la ameliorarea majorităţii bolilor degenerative, la prevenirea bolilor canceroase şi în combaterea tumorilor benigne. Se recomandă în bronşite, sinuzite, rinite, faringite, și laringite. Socul reduce inflamaţia căilor respiratorii, ajută la eliminarea secreţiilor în exces şi stimulează local capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva infecţiei. De asemenea, florile de soc previn şi combat excesul de mucus din organism, mai ales de la nivelul căilor respiratorii și sunt un ajutor de încredere în combaterea infecției cu viruși gripali.

Ventrilica este un foarte bun expectorant și se recomandă în tratarea afecțiunilor căilor respiratorii superioare, a bronșitei, tusei, răgușelii.

Sucul de struguri are rol de îndulcitor al siropului.

Sucul de lămâie  este o sursă foarte bogată în substanțe vindecătoare care îmbunătăţesc imunitatea, întăresc  vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii şi chiar la blocarea dezvoltării anumitor celule care pot declanşa apariţia cancerului. Lămâia purifică intestinele, previne şi tratează constipaţia. Cu proprietăți antivirale, antibacteriene și imunostimulatoare, sucul de lămâie e un bun detoxifiant pentru ficat. Pe lângă cantitatea mare de vitamina C, acest fruct mai conţine și  vitaminele A, E și K, magneziu, calciu, fier, cupru, potasiu, bioflavonoide, pectine. Toate întăresc imunitatea și lupta împotriva infecțiilor. În plus, lămâia îndepărtează oboseala, agitația, nervozitatea și tensiunea.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SIROP PLUS GRIPINSTOP ECO 100ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

Intern: 3-4 linguriţe/zi pentru copii şi 3-4 linguri/zi pentru adulţi, în cure de 4-6 săptămâni, care se pot relua după o pauză de 10 zile; poate fi administrat și diluat în apă sau ceai.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat persoanelor cărora le este interzis/limitat consumul de alcool. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

A se agita înainte de utilizare.

Mod de prezentare

Sticlă violet, 100ml

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

S-ar putea să-ți placă și…