SUC DE MERE CU CATINA ECO 100ML

14,45lei

Suc ecologic obținut din fructe proaspete, presat la rece

   

Descriere

Aroma îmbietoare a merelor și cătinei proaspăt culese este acum mult mai aproape de întreaga familie. Bogat în antioxidanți și nutrienți esențiali, din dărnicia naturii, Sucul Eco Nera Plant de mere cu cătină ne revitalizează, umplându-ne de energie în fiecare zi. Un cocktail de vitamine în dulceața aromată a fiecărui pahar!

Fără adaos de îndulcitori și apă.

Beneficiile sucurilor ecologice Nera Plant, consumate regulat:

  • Întăresc imunitatea și previn afecțiunilor specifice sezonului rece;
  • Îmbunătățesc sănătatea inimii și scad nivelul colesterolului, datorită potasiului, care este vasodilatator;
  • Ameliorează astmul și previn infecțiile respiratorii;
  • Previn apariția cancerului, datorită flavonoidele și acizilor fenolici din compoziție;
  • Mențin sănătatea sistemului digestiv; tratează constipația.
  • Au rol detoxifiant;
  • Previn osteoporoza, datorită combinației de vitamina C, bor, fier și alte minerale.
  • Mențin și ameliorează sănătatea ochilor.

Informații nutriționale pentru 100ml:

Valoare energetică: 188,3kJ/45kcal
Grăsimi: 0,12g
– din care acizi grași saturați: 0,04g
Glucide: 9,84g
– din care zaharuri: 8,50g
Fibre: 0,18g
Proteine: 0,24g
Sare: 0,004g

 

 

Informații suplimentare

Greutate 0.26 kg
Sirop

Sirop

Mere ecologice (Malus domestica) 80%, Cătină ecologică (Hippophaë rhamnoides) 20%.

*Toate ingredientele provin din agricultură ecologică.

Proprietăți ingrediente

Fructele de Măr conţin o bogăție de substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare cât mai optimă (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Ele stimulează sistemul imunitar, reduc nivelului colesterolului „rău”, fiind o importantă sursă de potasiu. Acest mineral încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C prezent în mere ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase. Merele sunt preferate de mulți dintre noi în rețetele de sucuri naturale, deoarece pot fi folosite în combinație cu multe alte fructe.

Fructele de Cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile - vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP. Fructele de Cătină sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului împotriva bolilor și având un rol însemnat în reglarea proceselor din organism. Se recomandă o cură cu suc sau fructe de Cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară, care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SUC DE MERE CU CATINA ECO 100ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

În funcție de preferințe, sucul se poate consuma rece sau călduț. Fiind un produs 100% natural, gustul și culoarea lui pot să difere de la un lot la altul.

Atenționări: Produsul nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. 

A se agita înainte de utilizare.

Mod de prezentare

Sticlă violet, 100ml

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

S-ar putea să-ți placă și…