Regulament de folosire puncte de fidelitate NeraPlant

Adună puncte de fidelitate NeraPlant la fiecare comandă pe www.neraplant.ro!

Punctele se acordă fiecărui utilizator care are un cont activ pe neraplant.ro și a plasat cel puțin o comandă.

Pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru, vei primi puncte de fidelitate, direct proporționale cu valoarea comenzii tale. Acestea vor apărea automat în cont, la finalizarea comenzii. Poți vizualiza în orice moment numărul de puncte acumulate, în secțiunea ”Contul meu”. Cu punctele acumulate, poți achita integral sau parțial o comandă pe neraplant.ro. Pentru a folosi punctele de fidelitate NeraPlant, este suficient să completezi numărul de puncte pe care dorești să le folosești și să apeși butonul „încarcă”.

Cât valorează punctele de fidelitate NeraPlant?

Pentru fiecare comandă finalizată, 10 lei = 1 punct NeraPlant. De exemplu, dacă plasezi o comandă de 300 lei, vei primi 30 puncte NeraPlant.

La plata cu puncte, 1 punct NeraPlant = 1 leu reducere. Nu e obligatoriu să folosești toate punctele NeraPlant pentru o singură comandă. Urmând exemplul de mai sus, poți folosi cele 30 puncte pentru plata unei comenzi; vei avea o reducere de 30 lei. Site-ul calculează automat reducerea conform punctelor pe care dorești să le folosești.

Cum primesc puncte?

Punctele se obțin prin achiziționarea produselor de pe site-ul neraplant.ro: fiecare 10 lei cheltuiți = 1 punct NeraPlant.

Cum folosesc punctele NeraPlant?

Poți achita integral sau parțial o comandă pe neraplant.ro, folosind puncte NeraPlant. Pentru a le folosi, completează – în câmpul special destinat de pe pagina de finalizare a comenzii – numărul de puncte NeraPlant pe care dorești să le folosești și apasă butonul „încarcă”.

Ce se întâmplă dacă returnez/anulez o comandă?

Dacă returnezi, anulezi sau refuzi livrarea pentru o comandă la care ai folosit puncte NeraPlant, acestea nu ți se returnează.

Dacă returnezi, anulezi sau refuzi livrarea comenzii (indiferent cum ai făcut plata), vei pierde punctele câștigate.

 Câteva informații importante:

  • Valabilitatea punctelor de fidelitate puncte NeraPlant este de 4 luni (120 de zile).
  • Nu este obligatoriu să folosești toate punctele din cont pentru a putea obține un discount la o comandă; poți folosi exact numărul de puncte dorit;
  • Punctele de fidelitate puncte NeraPlant nu sunt transmisibile, nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul;
  • Punctele de fidelitate puncte NeraPlant nu pot fi preschimbate în bani;
  • Punctele de fidelitate puncte NeraPlant se cumulează cu alte promoții sau reduceri;
  • Se acordă puncte NeraPlant și pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate.

ÎNCEPE SĂ ADUNI PUNCTE NERAPLANT  

Dacă întâmpini dificultăți la obținerea sau folosirea punctelor de fidelitate NeraPlant, sau ai neclarități, te invităm să ne scrii la contact@neraplant.ro.

Începe cumpărăturile