Săpun lichid Nera Plant cu extracte de coada-şoricelului şi lemnul-Domnului, 1000ml

Săpun lichid Nera Plant cu extracte de coada-şoricelului şi lemnul-Domnului, 1000ml
23,75 RON

Antiinflamator. Antimicotic.

Produs fabricat manual, din infuzii concentrate de plante medicinale şi uleiuri vegetale cu conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?
  • Catifelează și tonifică pielea, grăbind regenerarea celulară

  • Curăţă şi dezinfectează pielea

  • Antiinflamator şi antialergic

Pentru ce se recomandă?
  • Îngrijirea zilnică a pielii sănătoase

  • Piele predispusă la eczeme alergice

  • Pete pe piele

  • Alergii cutanate

Ce ingrediente conține?

(RO) apă, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, hidroxid de potasiu, extract de coada-șoricelului, extract de lemnul-Domnului,  ulei esențial de roiniță.

(INCI) Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Achillea Millefolium Herb Extract, Artemisia Abrotanum Herb Extract, Melissa Officinalis Oil.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Coada-şoricelului – preparatele din coada-șoricelului sunt deosebit de valoroase în vindecarea rănilor, inclusiv a arsurilor. Planta este recomandată pentru eczeme, hemoroizi, alergii cutanate.

Lemnul-Domnului este recunoscut ca antiseptic în plăgi ulcerate şi edeme.

Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Este folosit și ca exfoliant.

Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.

Hidroxidul de potasiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de potasiu folosită este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind complet neutralizat.

Uleiul volatil de roiniţă este recomandat în tratarea herpesului, a infecţiilor fungice, pruritului, arsurilor, edemelor apărute după înțepături de insecte. Ajută tenurile impure și luptă împotriva petelor de pe piele.

Cum se utilizează produsul?

Se aplică pe pielea umezită, prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu apă multă.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

A se agita înainte de utilizare.

În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Mod de prezentare: recipient din plastic pentru săpunuri lichide, a 1000 ml

Breviar plante

Coada-șoricelului (Achillea milefolium)

Coada-șoricelului tratează menstruațiile neregulate și dureroase.

Lemnul-Domnului (Artemisia abrotanum)

Lemnul-Domnului tratează ulcerațiile pielii și vindecă rănile vechi.

Roinița (Melissa officinalis)

Roinița e un excelent calmant nervos, recomandată contra durerilor de cap care apar pe fond de stres și de suprasolicitare.