Fundația Bio Nera

Fundația Bio Nera (deținătoare a 91% din capitalul social Bio Nera Plant SRL) desfășoară o paletă largă de activități sociale, având ca prim scop ajutorarea bolnavilor de cancer și acordarea de ajutoare cazurilor sociale.

În perioada 1 ianuarie – 31 decembrie  2020 au fost consiliați telefonic 189 de bolnavi de cancer, cărora li s-au oferit kit-uri gratuite pentru imunitate în valoare de 152 335 lei. De asemenea, au fost expediate către familiile asistate prin Fundație 589 de colete cu alimente, îmbrăcăminte și rechizite școlare, în valoare de 460 483 lei.

Colete cu alimente și medicamente pentru persoane în vârstă

„Doamne, câtă bucurie și veselie îmi aduceți dumneavostră, eu n-am știut să primesc cadouri până să vă cunosc pe dumneavostră, mereu ii mulțumesc lui Dumnezeu că ne-am cunoscut! Așa cum aveți grijă de mine, așa să aibă grijă Dumnezeu de dumneavostră!” L.A.

    

Colete cu rechizite, hăinuțe și jucării pentru copii

„Maica, când o sa vii la mine o să mă îmbrac într-un tricou cu Dumnezeu!” A. A. 

                                                 

Achiziții pentru locuință

„Am făcut focul în centrală, e atât de plăcut în toată casa! Este cald în bucătărie și „putem mânca tot”, cum spun copiii! Mii de mulțumiri și recunoștintă din partea noastra!!!” S. M.

                                                   

Achiziții pentru gospodărie

„Este foarte cuminte Milka, stă la muls liniștită. Are laptele foarte gras, dimineața iau smântâna, copiilor le place tare cu mămăligă, și azi am bătut smântâna de doua zile strânsă și a ieșit un pachețel de unt… Mulțumim, vă prețuim!!!” C. L

                                              

Cadouri pentru Sărbători

„Vă mulțumim din adâncul sufletului că ne-ați purtat pe brațele duhovnicești încă un an în care am devenit mai grei, mai plini și dătători de poveri, încă un an după atația în care ne-ați fost cu multă dragoste și statornicie alături! Cu urechile vuind de ispite nu am mai aflat cuvintele și faptele potrivite să mulțumim cuviincios, dar ne-ați răbdat și așa! Vă mulțumim din suflet!” A.M

                                  

Suport financiar pentru analize, investigații și intervenții chirurgicale

„Vorbeam despre Dumnezeu și am auzit ciocănind în ușă, și am primit daruri de preț. Dumnezeu ne iubește! Dumnezeu ne iubește pe toți!” M. L.

                          

                              

Începând de la 1 ianuarie 2022 au fost consiliați telefonic 36 bolnavi de cancer, cărora li s-au oferit kit-uri gratuite pentru imunitate în valoare de 195 285 lei. De asemenea, au fost expediate către familiile asistate prin Fundație 401 colete cu alimente, îmbrăcăminte și rechizite școlare, în valoare de 156 515ei.

Donații se pot face la:
RO12BTRLRONCRT0531916401 (RON)
RO59BTRLEURCRT0531916401 (EUR)
 Descarcă Formularul pentru direcționarea sumei de până la 3,5% din impozitul anual pe venit

Contact:
Telefon: +4(0) 790 005 213
E-mail: [email protected]