Fundatia Bio Nera

Fundatia Bio Nera (detinatoare a 91% din capitalul social Bio Nera Plant SRL) desfasoara o paleta larga de activitati sociale, avand ca prim scop ajutorarea bolnavilor de cancer si acordarea de ajutoare cazurilor sociale.

In perioada 1 ianuarie – 31 decembrie  2020 au fost consiliati telefonic 189 de bolnavi de cancer, carora li s-au oferit kit-uri gratuite pentru imunitate in valoare de 152 335 lei. De asemenea, au fost expediate catre familiile asistate prin Fundatie 589 de colete cu alimente, imbracaminte si rechizite scolare, in valoare de 460 483 lei.

Colete cu alimente si medicamente pentru persoane in varsta

„Doamne, cata bucurie si veselie imi aduceti dumneavostra, eu n-am stiut sa primesc cadouri pana sa va cunosc pe dumneavostra, mereu ii mulțumesc lui Dumnezeu ca ne-am cunoscut! Asa cum aveti grija de mine, asa sa aiba grija Dumnezeu de dumneavostra!” L.A.

    

Colete cu rechizite, hainute si jucarii pentru copii

„Maica, cand o sa vii la mine o sa ma imbrac intr-un tricou cu Dumnezeu!” A. A. 

                                                 

Achizitii pentru locuinta

„Am facut focul in centrala, e atat de placut in toata casa! Este cald in bucatarie si “putem manca tot”, cum spun copiii! Mii de multumiri si recunostinta din partea noastra!!!” S. M.

                                                   

Achizitii pentru gospodarie

„Este foarte cuminte Milka, sta la muls linistita. Are laptele foarte gras, dimineata iau smantana, copiilor le place tare cu mamaliga, si azi am batut smantana de doua zile stransa si a iesit un pachetel de unt… Multumim, va pretuim!!!” C. L

                                              

Cadouri pentru Sarbatori

„Va multumim din adancul sufletului ca ne-ati purtat pe bratele duhovnicesti inca un an in care am devenit mai grei, mai plini si datatori de poveri, inca un an dupa atatia in care ne-ati fost cu multa dragoste si statornicie alaturi! Cu urechile vuind de ispite nu am mai aflat cuvintele si faptele potrivite sa mulțumim cuviincios, dar ne-ați rabdat si așa! Va multumim din suflet!” A.M

                                  

Suport financiar pentru analize, investigatii si interventii chirurgicale

„Vorbeam despre Dumnezeu si am auzit ciocanind în usa, si am primit daruri de pret. Dumnezeu ne iubește! Dumnezeu ne iubește pe toti!” M. L.

                          

                              

Incepand de la 1 ianuarie 2021 au fost consiliati telefonic 11 bolnavi de cancer, carora li s-au oferit kit-uri gratuite pentru imunitate in valoare de 37 371 lei. De asemenea, au fost expediate catre familiile asistate prin Fundatie 104 colete cu alimente, imbracaminte si rechizite scolare, in valoare de 66 067 lei.

Donatii se pot face la
RO12BTRLRONCRT0531916401 (RON)
RO59BTRLEURCRT0531916401 (EUR)
 Descarca Formularul pentru directionarea sumei de pana la 3,5% din impozitul anual pe venit