Apifito-tonic #1 ECO 70g

39,25lei

Apifito-tonic #1 ECO 70g – Tonic imunitar

Descriere

Polenul protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi. Susține sistemul imunitar și rezistența organismului în caz de efort fizic sau intelectual prelungit. Contribuie la diminuarea disconfortului cauzat de menopauză. Susține funcționarea normală a sistemului gastrointestinal.

Polenul și Lăptișorul de matcă contribuie la buna funcționare a sistemului reproducător, atât la femei, cât și la bărbați, și favorizează menținerea echilibrului hormonal și diminuarea disconfortului cauzat de menopauză.

Cătina este sursă naturală de vitamina C. Promovează metabolismul și susține activitatea tractului digestiv. Ajută în caz de piele uscată și contribuie la funcționarea normală și la menținerea sănătății mucoaselor (vaginale, a ochilor și a gurii). Susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular.

Armurariul contribuie la protejarea, detoxifierea și buna funcționare a ficatului și la regenerarea celulei hepatice. Favorizează menținerea nivelului normal de glucoză în sânge.

Chaga s-a folosit în medicina tradiţională est-europeană încă din secolul XVI, ca remediu natural pentru gastrită şi ulcer. În prezent, Chaga se folosește adesea pentru combaterea hipertensiunii şi infecţiilor virale, pentru menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular şi pentru proprietăţile sale anticancerigene.

Cum acționează?
  • Întăreşte sistemul imunitar
  • Susţine rezistenţa organismului

Pentru ce se recomandă?

  • menţinerea echilibrului hormonal
  • buna funcţionare a sistemului reproducător
  • funcţionarea normală a sistemului gastrointestinal
  • protejarea organismului de acţiunea radicalilor liberi
  • sănătatea inimii şi a sistemului cardiovascular

Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 1280kJ/306kcal
Grăsimi: 4,24g
– din care acizi grași saturați: 1,48g
Glucide: 70,34g
– din care zaharuri: 57,86g
Fibre: 5,49g
Proteine: 4,85g
Sare: 0,011g

Informații suplimentare

Greutate 0,17 kg

68.81% miere de albine*, 13.76% polen crud*, 6.42% pulbere din fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides)*, 4.59% pulbere din fructe de Armurariu (Silybum marianum)*, 2.75% lăptişor de matcă crud*, 2.75% propolis*, 0.92% pulbere de Chaga (Inonotus obliquus)*.

*ingrediente din agricultură/apicultură ecologică

Proprietăți ingrediente

Polenul și Lăptișorul de matcă ajută la întărirea sistemului imunitar și susțin rezistența organismului în caz de efort fizic sau intelectual prelungit. Contribuie la buna funcționare a sistemului reproducător, atât la femei, cât și la bărbați, și favorizează menținerea echilibrului hormonal și diminuarea disconfortului cauzat de menopauză. Susțin funcționarea normală a sistemului gastrointestinal. Protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi.

Cătina este sursă naturală de vitamina C. Promovează metabolismul și susține activitatea tractului digestiv. Ajută în caz de piele uscată și contribuie la funcționarea normală și la menținerea sănătății mucoaselor (vaginale, a ochilor și a gurii). Susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular.

Armurariul contribuie la protejarea, detoxifierea și buna funcționare a ficatului și la regenerarea celulei hepatice. Favorizează menținerea nivelului normal de glucoză în sânge.

Propolisul este un produs apicol primar cu compoziţie complexă, provenind din culegerea de pe mugurii arborilor şi prelucrarea de către albine a unor substanţe răşinoase, aromate, plastifiante, la care se adaugă secreţii glandulare, ceară etc.

Propolisul reprezintă o substanţă bioactivă deosebit de valoroasă, cu rol biostimulator şi bioregulator, acţionând în special la nivelul nucleilor hipotalamici. Produs bogat în vitaminele B1, B2, B3, B6, B12, C, D, A, biominerale: Zn, Ca, Mg, Fe, Cu, K, bioenzime, substanțe antifungice și antiseptice, propolisul și-a demonstrat eficienţa în peste 200 de afecţiuni.

Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut.

Activitatea antimicrobiană s-a analizat pe culturi de diferite microorganisme (streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans etc.). Şi efectul antiviral a fost demonstrat în lucrări ştiinţifice de specialitate. Datorită flavonoizilor şi, probabil, a fitoecdisonelor, propolisul are şi acţiune antioxidantă. De asemenea, efectele sale anestezice sunt excepţionale: de 3,5 ori mai mari decât ale cocainei şi de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei.

Prin însuşirile sale antibacteriene, antibiotice şi cicatrizante, precum şi prin acţiunea imunologică şi antiseptică, propolisul se foloseşte ca adjuvant în diferite afecţiuni.

Propolisul nu are efecte secundare decât în cazul persoanelor alergice. Folosirea îndelungată a extractului de propolis nu duce la disbacterioză, ceea ce are o mare importanţă practică.

Ciuperca Chaga se remarcă prin conţinutul său bogat de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compuşi steroizi, polizaharide, celuloză, lignină, fenoli şi acizi triterpenici. Literatura de specialitate atestă acțiunea benefică asupra sistemului respirator și cardiac. De asemenea prezintă proprietăți antioxidante si imunomodulatorii. De asemenea s-au studiat proprietăţile anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protecţie a organismului, de reducere a transpiraţiei, analgezice, respectiv de calmare a durerilor cauzate de tumorile canceroase. 

Chaga este folosită în scop medicinal pentru că s-a demonstrat în urma studiilor făcute de cercetători că ajută în vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, în tratamentul infecţiilor virale şi afecţiunilor gastrointestinale (colita, ulcer gastric, gastrită cu aciditate scazută, dischinezie biliară şi intestinală, ulcer duodenal). De asemenea, are efect bun în reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inimă, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat şi splină. 

Chaga este o sursă de melanină şi asigură frumuseţea unghiilor, a părului şi a pielii.

Numit și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural.

În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apifito-tonic #1 ECO 70g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

Intern:

În regim obișnuit de viață: între 5 și 20g/zi (1-3 linguriţe).

În regim de suprasolicitare fizică sau intelectuală: între 20 și 40g/zi (3-6 linguriţe).

O linguriţă „rasă” conține aproximativ 5-7g produs.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză, precum și celor alergice la produse apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Se recomandă consultarea specialistului înaintea consumului de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra la temperaturi de 15-30°C, bine închis. A se omogeniza după deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare

Borcan din sticlă violet

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu