Măsline kalamon din cultura ecologică de pe terenurile aflate în proprietatea și grija mănăstirii Ormylia din Grecia.
Masline kalamon cu oregano si otet 200g
19,75lei
Descriere
Culese cu grijă din culturile ecologice ale Mănăstirii Ormylia din Halkidiki, măslinele varietatea Kalamon, cu oregano și oțet, preparate după rețete tradiționale de către maici, își păstrează gustul deosebit și constituie un aliment sănătos și indispensabil într-o dietă alimentară echilibrată.
Gustul amar propriu măslinelor a fost îndepărtat printr-un procedeu natural și tradițional, fără procesare chimică.
Mănăstirea Ormylia din localitatea Halkidiki este o mănăstire de maici, metoc al Mănăstirii Simonos Petras din Sfântul Munte Athos.
Informații nutriționale pentru 100g:
Valoare energetică: 802kJ/195kcal
Grăsimi: 19,8g
– din care acizi grași saturați: 3,1g
Carbohidraţi: 2,5g
– din care zaharuri: 0,3g
Fibre: 5,4g
Proteine: 1,6g
Sare: 2,7g
Produs mănăstiresc tradiţional
Ţara de origine: Grecia
Informații suplimentare
Greutate | 0,2 kg |
---|
95% măsline varietatea „Kalamon”, 4,6% oţet ecologic, oregano ecologic, ulei de măsline extravirgin, saramură cu sare de mare, acid citric.
Proprietăți ingrediente
Măslinele sunt recomandate pentru consumul zilnic, cu atât mai mult celor care suferă de afecţiuni cronice. Cu un conţinut foarte ridicat de grăsimi monosaturate şi o însemnată cantitate de proteine, vitamina E şi antioxidanţi, măslinele susţin şi menţin sănătatea inimii, reduc nivelul colesterolului rău şi diminuează riscul apariţei bolilor coronariene şi a atacului vascular cerebral.
Breviar ingrediente
Utilizare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
După deschidere, a se păstra în frigider.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.