Descriere
Denumită popular și „carne din soia”, reprezintă alternativa vegetală cea mai apropiată nutritiv și ca textură de produsul de origine animală. Sursă importantă de proteine, grăsimi nesaturate, izoflavone, calciu, fier, magneziu și vitamine. Nu are un gust propriu, împrumutând din aroma condimentelor cu care este asociată.
Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 1478kJ/352kcal
Grăsimi: 7,5g
– din care acizi grași saturați: 1,2g
Carbohidrați: 14g
– din care zaharuri: 7,7g
Fibre: 14g
Proteine: 50g
Sare: 0,03g
Alergeni:
soia: prezent
grâu: absent
gluten: absent
lapte: absent
nuci: absent
Produs nemodificat genetic şi neiradiat.
Modalitate de obținere: în extruder, sub presiune și la o temperatură de 160°C, din pulberea proteică obținută prin presarea boabelor de soia, apă și abur.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.