Acasa/Măsline, Produse de post, Ulei de măsline Ormylia/Ulei de masline extravirgin presat la rece 100ml

Ulei de masline extravirgin presat la rece 100ml

18,45lei

100% ulei de măsline extravirgin presat la rece, obținut din cultura ecologică de pe terenurile aflate în proprietatea și grija mănăstirii Ormylia din Grecia.

 

 

 

 

Descriere

Uleiul de măsline extravirgin presat la rece este apreciat pentru gustul său natural și bogatele valențe curative.

Este caracterizat de un gust fructat şi lasă în urmă un gust uşor picant.

Produs de Mănăstirea Ormylia din Grecia, Uleiul de măsline extravirgin presat la rece este un ulei de calitate superioară, obținut din cultura ecologică de pe terenurile aflate în proprietatea și grija maicilor acestui așezământ monahal.

Mănăstirea Ormylia din localitatea Halkidiki este o mănăstire de maici, metoc al Mănăstirii Simonos Petras din Sfântul Munte Athos.

Informații nutriționale pentru 100g:

Valoare energetică: 3389kJ/824kcal
Grăsimi: 91,6g
– din care acizi grași saturați: 13,4g
Carbohidraţi: <0,2g
– din care zaharuri: <0,2g
Fibre: <0,5g
Proteine: <0,3g
Sare: <0,02g

Produs mănăstiresc tradiţional

Ţara de origine: Grecia

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Ulei Ormylia

Ulei Ormylia

100% ulei de măsline extravirgin, presat la rece.

Proprietăți ingrediente

Uleiul de măsline extravirgin păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor, având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acizi grași nesaturați 85%, acizi grasi saturați 15%, trigliceride și clorofilă, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajută la combaterea ulcerului și a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase, mărește rezistenţa vaselor sanguine, inclusiv a pereţilor arteriali, întărește sistemul imunitar al organismului şi previne îmbătrânirea celulelor. Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.

Uleiul de măsline extravirgin este recomandat chiar și bebelușilor, de la începutul diversificării alimentației, adăugat în piureul de legume sau în supa de la prânz.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de masline extravirgin presat la rece 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizare

A se păstra într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Mod de prezentare

Sticlă violet

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu