17,45 lei
Antibacterian. Antioxidant. Reduce inflamaţia. Susţine regenerarea pielii.
Săpunul natural cu sare este realizat manual prin metoda "la rece", o tehnică ce asigură păstrarea calităților nutritive ale ingredientelor.
Produce o spumă bogată şi cremoasă pentru o curățare temeinică și delicată.
Sarea de mare are efect calmant asupra pielii, datorită conținutului bogat în minerale.
Are un conținut ridicat de glicerină, rezultată în urma procesului de saponificare.
Noua formulă își păstrează consistența dură și proprietățile pe toată perioada de viață a săpunului.
Ingredientele naturale îl fac potrivit includerii în rutina zilnică de îngrijire a pielii întregului corp.
Cum acţionează?
Testat dermatologic
INCI: COCOS NUCIFERA OIL*, AQUA, SODIUM HYDROXIDE*, ELAEIS GUINEENSIS OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL*, SEA SALT*, OCIMUM BASILICUM HERB EXTRACT*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, CINNAMOMUM CASSIA BARK POWDER*, THEOBROMA CACAO SEED POWDER*, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED*, PROPOLIS CERA*, LIMONENE**, LINALOOL**, LINALYL ACETATE**, CAMPHOR**.
*ingrediente din culturi ecologice certificate sau ingrediente aprobate ecologic
**componente ale uleiurilor esenţiale
Propolisul stimulează producţia de colagen şi elastine, reface ţesuturile afectate de răni, fiind un bun cicatrizant. Este indicat în infecţii şi arsuri, bătături şi cheratite, răni vechi, micoze, negi şi aluniţe. Propolisul are proprietăţi dezinfectante, antiinflamatorii, antiacneice, antioxidante.
Pulberea de Scorţişoară este exfoliantă, dar şi îndeajuns de blândă pentru a catifela pielea. Conferă o mai bună circulaţie a sângelui la nivelul epidermei, ceea ce face ca pielea să pară mai proaspătă, mai regenerată, iar ridurile fine să devină mai puţin vizibile. Datorită proprietăţilor antivirale, antimicrobiene şi antiinflamatorii, scorţişoara ajută la vindecarea acneei şi a coşurilor.
Pudra de Cacao are un conţinut bogat în antioxidanţi, care apără pielea de acţiunea radicalilor liberi, împiedicând astfel procesul de îmbătrânire. Este recunoscută pentru efectul ei revigorant. Menţine pH-ul optim al tenului şi îi conferă un aspect luminos.
Extractul de Busuioc este recomandat în formulele produselor cosmetice destinate îngrijirii pielii grase, acneice. Această plantă normalizează secreția de sebum, cicatrizează și calmează epiderma. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare. Acţionează asupra punctelor negre și a coșurilor, diminuându-le progresiv.
Conținutul în minerale al sării de mare, în special magneziu și potasiu, conferă pielii sănătoase confortul dorit, iar pielea care suferă de inflamație, roșeață sau iritație este calmată și revigorată. Granulele fine de sare de mare îndepărtează blând celulele moarte ale pielii, stimulând reînnoirea celulară și lăsând pielea netedă. Exfolierea regulată contribuie la detoxifierea întregului organism, iar pielea își menține aspectul sănătos și catifelat.Uleiul de cocos este obţinut din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosit ca adjuvant în diferite afecțiuni ale pielii: psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare din săpun.
Uleiul de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.
Uleiul extravirgin de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.
Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.
Se aplică pe pielea umezită prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu multă apă.
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
A se păstra la temperaturi de 15-30oC, ferit de lumina directă a soarelui.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.