Descriere
Obţinuți prin uscarea și măcinarea pulpei de cocos, păstrează toate calitățile și nutrienții în care aceasta este bogată: fibre, proteine, minerale. Au proprietăți antivirale și antibacteriene și întăresc sistemul imunitar datorită acizilor lauric și caprilic. Conținutul de arginină susține celulele pancreatice în producerea insulinei. Dau plus de aromă deserturilor, dar pot fi folosiți și în combinație cu pesmet pentru pane.
Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 2805kJ/670kcal
Grăsimi: 64,5g
– din care acizi grași saturați: 57,2g
Carbohidrați: 7,4g
– din care zaharuri: 7,4g
Fibre: 16,3g
Proteine: 6,7g
Sare: 0,09g
Alergeni:
cocos: prezent
grâu: absent
gluten: absent
ou: absent
lapte: absent
nuci: absent
Produs nemodificat genetic şi neiradiat.
Modalitate de obținere: recoltare, spargerea nucilor și separarea miezului alb, curățare, mărunțire, sortare, spălare, uscare, sortare, sitare, detectare și îndepărtare metale, ambalare; în unele cazuri poate interveni un proces de sterilizare (90 de secunde la 100°C).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.