Descriere
Combate oboseala şi ajută la buna funcţionare a creierului, încetinind, în acelaşi timp, procesul de îmbătrânire a organismului. Bogată în minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, ea conţine şi antioxidanţi ce reduc riscul unor afecţiuni grave (diabet zaharat, infarct miocardic, accident vascular cerebral sau cancer).
Spre deosebire de pudra de cacao naturală, mai deschisă la culoare, mai acidă (are un pH cuprins între 5,3 și 5,8) și mai greu solubilă, cacaua alcalinizată, obținută prin spălarea boabelor într-o soluție de carbonat de potasiu (proces cunoscut și ca „procesul olandez”), este mai închisă la culoare, mult mai solubilă, cu o aromă mai blândă și mai dulce și un pH cuprins între 6,8 și 8,1 (neutru din punct de vedere chimic).
Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 1725kJ/413kcal
Grăsimi: 21g
– din care acizi grași saturați: 13,2g
Carbohidrați: 22g
– din care zaharuri: 0,7g
Fibre: 23,7g
Proteine: 22,6g
Sare: 0,1g
Alergeni:
grâu: absent
gluten: absent
ou: absent
lapte: absent
nuci: absent
Produs nemodificat genetic şi neiradiat.
TOMA FLORINA (proprietar verificat) –
Excelenta pentru prajituri.