Apifito-tonic #3 ECO 70g

39,25lei

Apifito-tonic #3 ECO 70g – Energo-Fit – pentru suprasolicitare fizică și psihică

Descriere

Cum acționează?
  • Susţine efortul fizic şi intelectual prelungit.
  • Funcţionează ca un pre-workout înaintea unui antrenament sportiv susţinut.
  • Conferă un boost de energie sportivilor de performanță în timpul antrenamentelor sau a competițiilor sportive
  • Stimulează buna funcţionare a memoriei la copii, tineri și adulți.

Pentru ce se recomandă?

  • diminuarea anemiei, asteniei fizice, asteniei intelectuale
  • susținerea dezvoltării cerebrale, a funcțiilor cognitive și a memoriei la copii, tineri și adulți
  • tonifierea sistemului nervos și stimularea metabolismului în cazul eforturilor susținute și prelungite
  • reducerea inflamaţiilor la nivelul muşchilor şi articulaţiilor
  • menţinerea nivelului normal de glucoză, colesterol şi trigliceride
  • detoxifierea şi buna funcţionare a ficatului în condiții de efort susținut

Polenul protejează organismul de acţiunea radicalilor liberi. Susţine sistemul imunitar şi rezistenţa organismului în caz de efort fizic sau intelectual prelungit. Contribuie la diminuarea disconfortului cauzat de menopauză. Susţine funcţionarea normală a sistemului gastrointestinal.

Polenul şi Lăptişorul de matcă contribuie la buna funcţionare a sistemului reproducător, atât la femei, cât şi la bărbaţi, şi favorizează menținerea echilibrului hormonal şi diminuarea disconfortului cauzat de menopauză.

Cătina este sursă naturală de vitamina C. Promovează metabolismul şi activitatea tractului digestiv. Ajută în caz de piele uscată şi contribuie la menţinerea sănătăţii mucoaselor (vaginale, a ochilor şi a gurii). Susţine sănătatea inimii şi a sistemului cardiovascular.

Seminţele şi făina proteică de cânepă au efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, datorită raportului optim între acizii graşi Omega 3 şi Omega 6, şi ajută la menţinerea nivelurilor normale de colesterol şi trigliceride. Favorizează metabolismul glucidelor şi susţin sistemul imunitar. Au acţiune specifică în cazul inflamaţiilor la nivelul muşchilor şi articulaţiilor.

Armurariul ajută la protejarea, detoxifierea şi buna funcţionare a ficatului şi la regenerarea celulei hepatice. Favorizează menţinerea nivelului normal de glucoză în sânge.

Chaga s-a folosit în medicina tradiţională est-europeană încă din secolul XVI, ca remediu natural pentru gastrită şi ulcer. În prezent, Chaga se folosește adesea pentru combaterea hipertensiunii şi infecţiilor virale, pentru menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular şi pentru proprietăţile sale anticancerigene.

Schinduful favorizează digestia şi apetitul, precum şi metabolismul glucidelor şi al grăsimilor. Susţine sistemul imunitar şi activitatea normală a glandelor mamare.

Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 1269kJ/304kcal
Grăsimi: 4,78g
– din care acizi grași saturați: 1,77g
Glucide: 62,62g
– din care zaharuri: 51,4g
Fibre: 4,9g
Proteine: 8,95g
Sare: 0,016g

Informații suplimentare

Greutate 0,17 kg

60.4% miere de albine*, 12.1% polen crud*, 5.7% pulbere din fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides)*, 5.7% pulbere din seminţe de Cânepă (Cannabis sativa)*, 5.7% făină proteică de Cânepă (Cannabis sativa)*, 4% pulbere din fructe de Armurariu (Silybum marianum)*, 2.4% lăptişor de matcă crud*, 2.4% propolis*, 0.8% pulbere de Chaga (Inonotus obliquus)*, 0.8% pulbere din seminţe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum)*.

*ingrediente din agricultură/apicultură ecologică

Proprietăți ingrediente

Polenul protejează organismul de acţiunea radicalilor liberi. Susţine sistemul imunitar şi rezistenţa organismului în caz de efort fizic sau intelectual prelungit. Contribuie la diminuarea disconfortului cauzat de menopauză. Susţine funcţionarea normală a sistemului gastrointestinal.

Polenul şi Lăptişorul de matcă contribuie la buna funcţionare a sistemului reproducător, atât la femei, cât şi la bărbaţi, şi favorizează menținerea echilibrului hormonal şi diminuarea disconfortului cauzat de menopauză.

Cătina este sursă naturală de vitamina C. Promovează metabolismul și susține activitatea tractului digestiv. Ajută în caz de piele uscată și contribuie la funcționarea normală și la menținerea sănătății mucoaselor (vaginale, a ochilor și a gurii). Susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular.

Cu un conținut proteic bogat, similar celui al boabelor de soia, seminţele de cânepă au în compoziție toți cei 9 aminoacizi esențiali pe care organismul uman nu-i poate lua decât din alimentație. Acizii grași Omega 3 și Omega 6, prezenți în aceste semințe într-un raport perfect, de 1:3, combat inflamația la nivelul sistemului cardiovascular, al pielii (erupții cutanate) și articulațiilor (aduc beneficii în afecțiuni precum artrita reumatoidă), întăresc sistemul imunitar, susțin dezvoltarea cerebrală a copiilor, funcțiile cognitive și memoria la tineri și adulți, întârziind procesele degenerative precum Alzheimer și Parkinson. În combinație cu vitamina E și mineralele care se regăsesc în semințele de cânepă, acești acizi grași aduc beneficii și părului și unghiilor, extractul uleios din semințe de cânepă fiind un ingredient larg folosit în industria cosmetică.

Făina proteică de cânepă conţine 33% proteină completă, cu toţi aminoacizii esenţiali, în proporţii diferite, 36% fibre, în principal insolubile, şi minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru şi mangan.

Seminţele şi făina proteică de cânepă au efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, datorită raportului optim între acizii graşi Omega 3 şi Omega 6, şi ajută la menţinerea nivelurilor normale de colesterol şi trigliceride. Favorizează metabolismul glucidelor şi susţin sistemul imunitar. Au acţiune specifică în cazul inflamaţiilor la nivelul muşchilor şi articulaţiilor.

Armurariul este un adevărat remediu hepatobiliar. Este indicat ca antihepatotoxic, protector al hepatocitelor şi membranelor acestora în tratamentul inflamaţiilor hepatice, în ciroza hepatică şi diverse hepatite cu tulburări funcţionale. Poate fi utilizat în scop profilactic pentru protecţia celulelor hepatice. Contribuie la protejarea, detoxifierea și buna funcționare a ficatului și la regenerarea celulei hepatice. Favorizează menținerea nivelului normal de glucoză în sânge.

Propolisul este un produs apicol primar cu compoziţie complexă, provenind din culegerea de pe mugurii arborilor şi prelucrarea de către albine a unor substanţe răşinoase, aromate, plastifiante, la care se adaugă secreţii glandulare, ceară etc.

Propolisul reprezintă o substanţă bioactivă deosebit de valoroasă, cu rol biostimulator şi bioregulator, acţionând în special la nivelul nucleilor hipotalamici. Produs bogat în vitaminele B1, B2, B3, B6, B12, C, D, A, biominerale: Zn, Ca, Mg, Fe, Cu, K, bioenzime, substanțe antifungice și antiseptice, propolisul și-a demonstrat eficienţa în peste 200 de afecţiuni.

Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecţios cunoscut.

Activitatea antimicrobiană s-a analizat pe culturi de diferite microorganisme (streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans etc.). Şi efectul antiviral a fost demonstrat în lucrări ştiinţifice de specialitate. Datorită flavonoizilor şi, probabil, a fitoecdisonelor, propolisul are şi acţiune antioxidantă. De asemenea, efectele sale anestezice sunt excepţionale: de 3,5 ori mai mari decât ale cocainei şi de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei.

Prin însuşirile sale antibacteriene, antibiotice şi cicatrizante, precum şi prin acţiunea imunologică şi antiseptică, propolisul se foloseşte ca adjuvant în diferite afecţiuni.

Propolisul nu are efecte secundare decât în cazul persoanelor alergice. Folosirea îndelungată a extractului de propolis nu duce la disbacterioză, ceea ce are o mare importanţă practică.

Ciuperca Chaga se remarcă prin conţinutul său bogat de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compuşi steroizi, polizaharide, celuloză, lignină, fenoli şi acizi triterpenici. Literatura de specialitate atestă acțiunea benefică asupra sistemului respirator și cardiac. De asemenea prezintă proprietăți antioxidante si imunomodulatorii. De asemenea s-au studiat proprietăţile anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protecţie a organismului, de reducere a transpiraţiei, analgezice, respectiv de calmare a durerilor cauzate de tumorile canceroase. 

Chaga este folosită în scop medicinal pentru că s-a demonstrat în urma studiilor făcute de cercetători că ajută în vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, în tratamentul infecţiilor virale şi afecţiunilor gastrointestinale (colita, ulcer gastric, gastrită cu aciditate scazută, dischinezie biliară şi intestinală, ulcer duodenal). De asemenea, are efect bun în reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inimă, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat şi splină. 

Chaga este o sursă de melanină şi asigură frumuseţea unghiilor, a părului şi a pielii.

Seminţele de schinduf au actiune tonică generală asupra organismului, fiind un foarte bun stimulent al muşchilor şi sistemului nervos; elimină sau limitează procesul inflamator, favorizează epitelizarea şi vindecarea rănilor, retrage toxinele din masa umorilor şi favorizează eliminarea lor. Sunt recomandate persoanelor limfatice, anemice, anorexice, în diateză artritică, în pelagră, disfuncții sexuale, astenie fizică și psihică, nevroze, tulburări digestive, subnutriție, convalescență, hiperglicemie. Schinduful favorizează digestia şi apetitul, precum şi metabolismul glucidelor şi al grăsimilor. Susţine sistemul imunitar şi activitatea normală a glandelor mamare.

Numit și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural.

În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apifito-tonic #3 ECO 70g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Utilizare

În regim obișnuit de antrenament fizic zilnic, ca şi pre-workout: între 30 și 40g/zi (4-6 linguriţe).

O linguriţă „rasă” conţine aproximativ 5-7g produs.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză, precum și celor alergice la produse apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Se recomandă consultarea specialistului înaintea consumului de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra la temperaturi de 15-30°C, bine închis. A se omogeniza după deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare

Borcan din sticlă violet

Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu