//Nuca de Cocos (Cocos nucifera)
Nuca de Cocos (Cocos nucifera)2019-10-09T18:08:54+02:00

Nuca de Cocos (Cocos nucifera)

 

Grăsimea de Cocos previne uscarea și exfolierea pielii, îi conferă fermitate și întârzie apariția ridurilor.

  • antimicrobian
  • antifungic
  • antibiotic
  • antibacterian
  • hrănitor
  • hidratant
  • demachiant blând

Intern:

  • afecțiuni digestive cronice
  • parazitoze intestinale
  • tulburări cerebrale
  • metabolism deficitar
  • litiază renală
  • candidoză
  • oboseală

Extern:

  • psoriazis; dermatite
  • eczeme; acnee
  • afte bucale
  • piele uscată, aspră, descuamată
  • păr uscat, devitalizat; fire despicate
  • fitosteroli
  • vitaminele E, K
  • grăsimi săturate, mononesaturate şi polinesaturate
  • acizi graşi Omega-6, acidul lauric, acidul capric şi acidul caprilic
  • minerale: calciu, fier, mangan, magneziu și zinc
  • vitaminele din complexul B: riboflavină, niacină, tiamină, piridoxină și acid folic

Noi produse Nera Plant: pastă de dinți, pudre pentru dinți și măști pentru ten

Uleiul de cocos, combinat cu alantoina şi vitamina E, vindecă gingiile. Citeste mai mult…

Cosmeticele bio Nera Plant: Sănătate și frumusețe din inima naturii

Poate vă întrebați care ingredient este responsabil de spuma pe care o fac de obicei săpunurile. Nera Plant. Este miezul nucilor de cocos, care are și valențe terapeutice. Citeste mai mult…

Cosmeticele Nera Plant pentru păr și ten: șampon și ape de față naturale

Derivate din ulei de cocos și aprobate pentru utilizarea în produsele de igienă bio, Sodium Coco Sulfate și Cocamidopropyl betaine sunt agenți de curăţare cu acțiune blândă și bine tolerați, care îndepărtează eficient murdăria și grăsimea. Citeste mai mult…

Nera Plant: Creme, săpunuri și deodorante naturale

Miezul nucilor de cocos, ingredientul care face spuma săpunurilor e un adjuvant în psoriazis, dermatite, eczeme și acnee. Citeste mai mult…