Sapun solid certificat eco cu menta 110gr

20,35lei

Astringent

 

Certificat COSMOS ORGANIC de Ecocert Greenlife, în conformitate cu Standardul Cosmos.

Descriere

Produs fabricat manual, cu conținut ridicat de glicerină, rezultată în urma procesului de saponificare.

Cum acţionează?
  • Echilibrează pH-ul pielii
  • Catifelează pielea
  • Calmează erupţiile şi pielea înroşită
  • Reglează excesul de sebum
Pentru ce se recomandă?
  • Restabilirea pH-ului natural al pielii
  • Piele înroşită, inflamată
  • Erupţii cutanate
  • Ten gras, acneic

Testat dermatologic

Informații suplimentare

Greutate 0,11 kg
Săpun solid

Săpun solid

INCI: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, AQUA, COCOS NUCIFERA OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, ELAEIS GUINEENSIS OIL*, SODIUM HYDROXIDE, CERA ALBA*, MENTHA PIPERITA HERB EXTRACT*, MENTHA PIPERITA HERB*, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL*, LIMONENE**.

*ingrediente din agricultură ecologică

**component al uleiului esenţial

100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală

83% din totalul ingredientelor provin din agricultură ecologică

Proprietăți ingrediente

Extractul şi pulberea din frunze de Mentă echilibrează pH-ul pielii,  ajutând astfel la reglarea secreţiei de sebum. Prin proprietăţile ei astringente, antiseptice şi antiinflamatorii, menta ajută la ameliorarea acneei, a punctelor negre, a erupţiilor cutanate şi calmează pielea înroşită.

Uleiul de floarea-soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

Uleiul extravirgin de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

Uleiul de cocos este obţinut din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosit în diferite afecțiuni ale pielii: ajută în psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare pentru săpun. Uleiul de cocos este foarte stabil în timp, îşi păstrează intacte calităţile timp de câţiva ani fără refrigerare.

Uleiul de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

Uleiul esențial de Mentă ajută la calmarea iritaţiilor pielii şi reduce pruritul provocat de înţepăturile de insecte.

Breviar ingrediente

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun solid certificat eco cu menta 110gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Utilizare

Se aplică pe pielea umezită prin mişcări circulare, apoi se clăteşte bine, cu multă apă. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la temperaturi de 15-30oC, ferit de lumina directă a soarelui.

Mod de prezentare

Cutie carton, 110g

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu