Măsline kalamon din cultura ecologică de pe terenurile aflate în proprietatea și grija mănăstirii Ormylia din Grecia.
-
Seminte de mac ECO 200g - Binecunoscute pentru efectele lor sedative, sunt totodată bogate în minerale (mangan, cupru, calciu, magneziu, fosfor, fier şi zinc), contribuind astfel la remineralizarea organismului, întărirea oaselor și a dinților, accelerarea metabolismului și creșterea imunității. Sursă importantă de Omega 3, 6 și 9, susțin sănătatea inimii, a pielii, a părului și a ochilor.
Produs nemodificat genetic şi neiradiat.
Fişă tehnică produs.pdf -
Făină albă superioară de grâu ECO tip 550 1kg - Făina „bună la toate” Poate fi folosită atât pentru pâine și pizza, cât și pentru prăjituri, biscuiți, brioșe, aluaturi de tartă, foi de plăcintă, croissante. Produs nemodificat genetic şi neiradiat. Fișă tehnică produs.pdf
-
Făină neagră de grâu ECO 1kg - Obținută prin măcinarea boabelor de grâu cu tot cu germenii lor și cu un procent de 10% tărâțe, are un conținut ridicat de nutrienți. Este folosită în mod deosebit pentru pâinea neagră și pentru specialități precum chifle și franzele.
Produs nemodificat genetic şi neiradiat. Fișă tehnică produs.pdf -
Făină albă de grâu ECO tip 650 1kg - Făina pentru pâine Potrivită pentru diferitele tipuri de aluaturi elastice care necesită dospire, precum pâine, pizza și alte produse de panificație asemănătoare ca textură. Produs nemodificat genetic şi neiradiat. Fișă tehnică produs.pdf
-
Făină integrală de grâu ECO 1kg - Obținută prin măcinarea bobului întreg de grâu, este cea mai bogată în principii nutritive: fibre, proteine, vitamine, minerale, antioxidanți, calciu, fier, magneziu, fiind și una dintre cele mai sănătoase surse de energie. Poate fi folosită pentru pâine, dar și pentru diferite alte aluaturi.
Produs nemodificat genetic şi neiradiat. Fișă tehnică produs.pdf -
100% salvie din agricultură ecologică.
Salvia reglează transpirația, este antiinflamator, expectorant, bronșic, febrifug; se recomandă în infecţii ale gâtului şi căilor respiratorii superioare, inflamaţii ale mucoaselor (stomatite, gingivite, faringite, amigdalite), tuse, bronșită. În cazul infecțiilor în gât, se poate face și gargară. Salvia și-a dovedit eficiența și în tratarea problemele stomacale. Este un ingredient foarte puternic, cu un gust înțepător, mentolat, cu o aromă fină, un pic amăruie și picantă.
-
100% lavandă din agricultură ecologică.
Recunoscută ca și un eficient sedativ natural, Lavanda este recomandată în tratamentul depresiei, atacurilor de panică și anxietății, dar are și proprietați antimicrobiene, antifungice și antiseptice locale, recomandându-se în afecțiunile aparatului uro-genital: cistite, pielite și metroragii. Preparatele fitoterapeutice pe bază de Lavandă au efect hipotensiv, sedativ, antispastic și cardiotonic, fiind utilizate în boli ale aparatului cardio-vascular (hipertensiune, nevroză cardiacă), aritmie cardiacă și ca adjuvante în ischemia cardiacă apărută pe fond de stres.
-
100% fenicul din agricultură ecologică.
Seminţele de Fenicul au efect antiseptic, antispastic, carminativ, stomahic, calmant gastric, laxativ, diuretic galactogen, tonic, vermifug, antiparazitar și sedativ nervos. Preparatele pe bază de fenicul se recomandă în: tulburări de ciclu menstrual, tulburări de menopauză, stimularea secreției lactate la mamele care alăptează și/sau diagnosticate cu agalactie. Echilibrează stările din timpul ciclului menstrual şi/sau menopauză şi sunt eficiente în stările de nervozitate și iritabilitate.
-
100% măceşe ecologice.
Măceşele reprezintă un puternic antibiotic natural. Ele conţin o cantitate mare de vitamina C (de 100 de ori mai mare decât portocalele), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Le sunt atribuite rezultate semnificative în cazurile de alergii, în ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici.
-
100% fructe de pădure ecologice. Măceşele conţin o cantitate mare de vitamina C şi sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Afinele au efecte pozitive asupra funcționării vaselor de sânge şi sunt foarte bogate în antioxidanți, vitamine şi minerale. Fructele de Cătină sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului împotriva bolilor și având un rol însemnat în reglarea proceselor din organism. Coacăzele negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine.
-
Ceaiul de Galbenele ECO 50g - Florile de Gălbenele sunt recunoscute ca având acțiune imunostimulatoare, antiinflamatoare, decongestivă, antiseptică, antimicrobiană, cicatrizantă, grăbind vindecarea și regenerarea țesuturilor, coleretică și hipolipemiantă, prin principiile amare și de reglare a funcției biliare. Având proprietăţi cicatrizante şi calmante, gălbenelele se recomandă în gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal.
-
Ceaiul de Menta ECO 50g - În doză slabă, extractul de mentă este analgezic, calmant şi antispastic. În doză concentrată, menta este un tonic al sistemului nervos şi un stimulent digestiv. Substanţele active importante precum mentolul, un valoros ulei eteric, compuşii antibiotici şi substanţele minerale au o puternică acţiune antiseptică şi calmantă. Menta este o plantă de elecție pentru tratarea multor afecţiuni ale tubului digestiv (dispepsii, vomă, sughiţ, regurgitaţii, tulburări de motilitate gastrică, colici, meteorism, flatulenţă, balonări şi stări spastice ale aparatului digestiv, diaree), infuzia fiind recomandată atât copiilor, cât şi adulţilor sau persoanelor vârstnice. Preparatele de mentă produc o uşoară anestezie a mucoasei gastrice, datorită mentolului. De asemenea, ele au o acţiune antifermentativă, dezinfectantă, fiind indicate în tratamentul colitei de fermentaţie.
-
- 100% legume eco
- 0% sare, ulei, gluten, aditivi
- 4 porţii
- produs de post
- timp de preparare: 5 minute