Produsele noastre

Acasa/Magazin Online Nera Plant – neraplant.ro
  • Merişoare ECO deshidratate 200g - Considerate antibiotice naturale datorită proprietăților antimicrobiene și antiinflamatoare, susțin sănătatea tractului urinar, dar au efecte benefice și asupra sistemelor cardiovascular și digestiv, protejând împotriva infecției cu bacterii patogene precum E.coli, Helicobacter pylori, Streptococcus mutans. Sursă importantă de vitamina C, întăresc sistemul imunitar și ajută în lupta cu virusurile.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf

  • Smochine ECO deshidratate 200g - Tonice și energizante, sunt bogate în vitamine (A, C, K, B) și minerale (potasiu, magneziu, zinc, cupru, calciu, mangan, fier). Contribuie la promovarea sănătății digestive prin reducerea constipației și prin aportul de prebiotice, fibre alimentare care servesc drept hrană pentru bacteriile bune din tractul digestiv. Susțin sănătatea oaselor, a inimii, a pielii și a părului.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Stafide brune ECO 200g - Sursă valoroasă de energie naturală, sunt totodată bogate în fier, cupru, calciu, potasiu, vitaminele A, B și C. Previn anemia, întăresc sistemul imunitar, susțin sănătatea oaselor, a inimii, a ochilor și a pielii. Au proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și antibacteriene și contribuie la reglarea tranzitului intestinal, acționând împotriva constipației.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Hrisca ECO neprajita 1kg - Foarte apreciată pentru lipsa glutenului, este bogată în amidon, minerale (mangan, cupru, fier, magneziu, fosfor), antioxidanți și aminoacizi (în special lizină și arginină). Nefiind supuse unui tratament termic, boabele de un măsliniu deschis își păstrează capacitatea de a germina, germenii de hrișcă întărind imunitatea, îmbunătățind digestia și prevenind îmbătrânirea prematură.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Hrisca ECO prajita 1kg - Pseudocereală foarte apreciată pentru lipsa glutenului, are un conținut bogat de carbohidrați (prezenți sub forma amidonului), minerale (mangan, cupru, magneziu, fier, fosfor), antioxidanți și aminoacizi (în special lizină și arginină). Boabelor cu gust ușor dulceag li se intensifică aroma prin prăjire, căpătând și o culoare maro bogată.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Fasole pestriţă ECO 1kg - Considerată ca fiind leguma cea mai bogată în fibre, fasolea susține digestia și sănătatea tractului digestiv, ajută la reglarea tranzitului intestinal și favorizează menținerea nivelului normal de zahăr și colesterol în sânge. Susține detoxifierea naturală prin conținutul de molibden și aduce un aport însemnat de acid folic, potasiu, magneziu și fier.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Linte maro ECO 1kg - Una dintre cele mai bogate surse vegetale de proteine, alături de soia, fasole și mazăre, lintea conține totodată cantități însemnate de fier, magneziu, zinc, potasiu, vitamine din complexul B (în special acid folic) și antioxidanți. Printre tipurile de linte rezistente la fierbere, lintea maro își păstrează forma în timpul gătirii, ceea ce o recomandă în tocănițe, supe sau salate.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Linte verde ECO 1kg - Cu un conținut ridicat de carbohidrați complecși și proteine, fibre, minerale (fier, magneziu, zinc, potasiu), vitamine din complexul B (în special acid folic) și antioxidanți, lintea reprezintă o sursă valoroasă de energie și nutrienți. Ușor picantă și printre tipurile de linte cele mai rezistente la fierbere, lintea verde își păstrează forma în timpul gătirii, ceea ce o recomandă pentru tocănițe, supe sau salate.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Linte roşie ECO 1kg - Sursă bogată de proteine, fibre, antioxidanți, fier, magneziu, zinc, potasiu, acid folic și alte vitamine din complexul B, lintea mai este recomandată în bucătărie de calitatea ei de a fi ușor de digerat, precum și de timpul scurt de fierbere. Cu un gust asemănător cu cel de nucă, lintea roșie își pierde cu ușurință forma în timpul gătirii, ceea ce o face potrivită pentru supe pasate și piureuri.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Linte galbenă ECO 1kg - Bogată în proteine, fibre, minerale (fier, magneziu, zinc, potasiu), vitamine din complexul B (în special acid folic) și antioxidanți, lintea reprezintă o bună alternativă în perioadele de post sau în dietele vegetariene. Printre tipurile de linte cu cel mai scurt timp de fierbere, lintea galbenă își pierde mai ușor forma în timpul gătirii, ceea ce o face potrivită pentru supe pasate și piureuri.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Orez basmati brun ECO 1kg - Orez integral cu bob lung, subțire, aromat (de unde și denumirea care înseamnă „plin de aromă”), are o textură ușoară și nu se lipește atunci când este gătit, ceea ce îl recomandă în salate, pilafuri și garnituri. Este foarte bogat în nutrienți: vitaminele B și E, mangan, magneziu, seleniu, susținând sănătatea creierului, a inimii, a oaselor și a mușchilor.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Orez basmati alb ECO 1kg - Orezul „plin de aromă”, cum sugerează și numele, este un orez cu bob lung, subțire, ușor ca textură, care nu se lipește atunci când este gătit, ceea ce îl face potrivit pentru salate, pilafuri sau garnituri. Este ușor de digerat, aducând un plus de nutrienți mâncărurilor în care este adăugat: acid folic și alte vitamine din complexul B, seleniu, fier, cupru, zinc, fosfor și magneziu.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Orez jasmine rosu ECO 1kg - Orez integral cu bob lung și ușoară aromă de iasomie, are un conținut ridicat de antocianine și fier, magneziu, zinc, vitamina B6, vitamina E, dar și lignani, polifenoli cu rol în întărirea sistemului imunitar și menținerea echilibrului hormonal, și monacolina K, substanță ce ajută la scăderea nivelului de colesterol. Dă plus de culoare salatelor și garniturilor, legumele fierte împreună cu el căpătând nuanțe frumoase.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Orez negru ECO 1kg - Denumit și „orezul longevității”, este foarte bogat în antocianine, antioxidanți puternici care susțin sănătatea inimii, a creierului, a ficatului, favorizează regenerarea celulară și încetinesc procesul de îmbătrânire. Devenind lipicios prin gătire și datorită aromei specifice, este un orez ideal pentru deserturi precum budincile dulci, dar poate fi folosit și în terciuri, salate sau ca bază pentru alte mâncăruri.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Mei ECO decorticat 1kg - Aliment puternic alcalin, combate eficient acidoza din organism. Are proprietăți antimicotice și antibacteriene, susține sănătatea inimii și a sistemului nervos prin conținutul ridicat de magneziu, favorizează regenerarea celulelor și a țesuturilor prin aportul de fosfor. Bogat în fibre insolubile, ajută la prevenirea calculilor biliari.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Quinoa alba ECO 1kg - Aliment de o deosebită calitate proteică datorată prezenței în compoziție a tuturor celor nouă aminoacizi esențiali, este totodată bogată în antioxidanți precum quercitina și kaempferolul, care îi dau proprietăți antiinflamatoare, antivirale și antitumorale. Acizii grași Omega 3 și Omega 6 întăresc imunitatea și susțin sănătatea creierului și a sistemului cardiovascular.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Fulgi de cocos ECO 200g - Obţinuți prin uscarea și măcinarea pulpei de cocos, păstrează toate calitățile și nutrienții în care aceasta este bogată: fibre, proteine, minerale. Au proprietăți antivirale și antibacteriene și întăresc sistemul imunitar datorită acizilor lauric și caprilic. Conținutul de arginină susține celulele pancreatice în producerea insulinei. Dau plus de aromă deserturilor, dar pot fi folosiți și în combinație cu pesmet pentru pane.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Seminte de in ECO 200g - Sursă valoroasă de acizi grași Omega 3, lignani și fibre, susțin sănătatea inimii și a tractului digestiv și au efect antiinflamator, antiviral și antibacterian. Favorizează echilibrul hormonal datorită conținutului de fitoestrogeni naturali, ameliorând simptomele menopauzei. Întăresc firul de păr, ajută la menținerea elasticității pielii și lubrifiază ochii.

    A se folosi exclusiv la gătit sau în produse de patiserie/panificaţie. A nu se consuma crude.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Seminte de mac ECO 200g - Binecunoscute pentru efectele lor sedative, sunt totodată bogate în minerale (mangan, cupru, calciu, magneziu, fosfor, fier şi zinc), contribuind astfel la remineralizarea organismului, întărirea oaselor și a dinților, accelerarea metabolismului și creșterea imunității. Sursă importantă de Omega 3, 6 și 9, susțin sănătatea inimii, a pielii, a părului și a ochilor.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Seminte de dovleac ECO decojite si coapte 200g - Sursă importantă de magneziu, acizi grași Omega 3 și Omega 6, fibre și antioxidanți, susțin sănătatea inimii și a ficatului. Bogate în zinc, întăresc sistemul imunitar și ajută la menținerea sănătății prostatei și vezicii urinare. Remediu eficient împotriva paraziților intestinali datorită cucurbitinei, contribuie la îmbunătățirea calității somnului prin aportul de triptofan.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Seminte de susan ECO nedecorticate si coapte 200g - Bogate în proteine, calciu, fier, magneziu și vitamine (A, B și E), sunt recomandate copiilor în perioada de creștere, precum și adulților, mai ales în caz de efort fizic susținut. Susțin buna funcționare a glandelor endocrine. Sesamina și sesamolina protejează ficatul, iar conținutul de arginină favorizează detoxifierea lui și a rinichilor, ajută la întărirea sistemului imunitar. Ameliorează efectele radioterapiei asupra organismului și neutralizează acțiunea radicalilor liberi.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Seminte de floarea-soarelui ECO descojite si coapte 200g - Numărându-se printre cele mai îndrăgite și la îndemână gustări, aduc și numeroase beneficii sănătății. Bogate în vitamina E și seleniu, au importante proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, reducând inflamațiile în special la nivelul articulațiilor și ameliorând simptomele astmului. Susțin funcționarea creierului, ajutând la creșterea randamentului intelectual și favorizează buna dispoziție.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Nuci Macadamia ECO coapte 200g - Hrănitoare și energizante, reprezintă o sursă importantă de Omega 3 și Omega 7, cu rol antiinflamator și de susținere a sănătății inimii, oaselor și sistemului nervos. Conținutul de fibre favorizează digestia și ajută la reglarea tranzitului intestinal.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Ceaiul de Cimbrișor ECO 50g - Ceaiul de cimbrişor are proprietăţi expectorante, calmând spasmele căilor respiratorii. Datorită uleiului esențial pe care îl conţine, cimbrişorul este indicat ca adjuvant în tratarea tusei convulsive sau spastice, tusei astmaticilor, bronşitei şi răguşelii.

     
  • Mazăre verde ECO 1kg - Sursă bună de vitamine şi minerale, cu un conținut scăzut de calorii, mazărea verde este leguma proaspătă cea mai bogată în proteine şi în fibre, care îmbunătățește activitatea peristaltismului intestinal şi asigură un efect de saţietate după masă. Cu un indice glicemic scăzut, ajută la gestionarea nivelului de zahăr din sânge, reducând nivelul colesterolului prin conținutul de niacină. Poate fi adăugată în supe de legume sau preparată ca atare, sub formă de supă cremă, sote sau piure.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Orez alb ECO cu bob lung 1kg - Hrănitor şi uşor de digerat, orezul alb cu bob lung are un conţinut ridicat de magneziu, cu rol important în sănătatea oaselor. Potrivit pentru diete cu conținut scăzut de fibre, el contribuie la un metabolism alimentar uşor, ajutând la reducerea bolilor, precum constipaţia sau hemoroizii. Susţine scăderea în greutate şi diminuează colesterolul. Pentru a-şi păstra gustul delicat şi aroma uşor dulce, orezul alb cu bob lung trebuie gătit cu puțină apă.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Migdale ECO coapte 200g - Sursă naturală de antioxidanți și acizi grași mononesaturați, susțin sănătatea inimii. Cantitatea mare de fibre protejează sistemul digestiv. Vitaminele B1, B2 și B6, calciul, potasiul și magneziul influențează în mod pozitiv sistemul nervos și susțin sănătatea oaselor și a dinților.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Amarant ECO 200g - Considerat plantă sacră în antichitate și simbol al nemuririi, de unde și denumirea care în limba greacă înseamnă „cel care nu se va veșteji”, reprezintă o sursă prețioasă de energie și nutrienți. Este bogat în proteine, fibre, vitamine (A, E, B, D), aminoacizi esențiali (printre care se remarcă lizina) și minerale (mangan, calciu, fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru). Nu conține gluten.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Fulgi de drojdie inactiva ECO 100g - Obținuți prin inactivarea celulelor drojdiei active de panificație (printr-un proces special de supunere la căldură), aduc un plus de nutrienți, în special persoanelor cu o alimentație bazată exclusiv pe produse de origine vegetală. Reprezintă o sursă completă de proteine, având în compoziție toți cei 9 aminoacizi esențiali pe care organismul nu-i poate lua decât din alimentație, sunt bogați în vitaminele complexului B, în minerale, precum seleniu și zinc, antioxidanți (glutation și selenometionină) și beta-glucan, un tip de fibre care ajută la scăderea nivelului de colesterol. Aroma de parmezan îi face potriviţi pentru mâncărurile din legume, în special cartofi și conopidă, peste paste, orez, pop-corn, în salate, ca agent de îngroșare pentru supe sau pentru legarea chifteluțelor, perișoarelor și a drobului.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • Făină de hrişcă ECO 1kg - Fără gluten. Înlocuitor pentru făina de grâu, are un conținut bogat de carbohidrați (prezenți sub forma amidonului), minerale (mangan, cupru, magneziu, fier, fosfor), antioxidanți și aminoacizi (în special lizină și arginină).

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf
  • 100% fructe de pădure ecologice. Măceşele conţin o cantitate mare de vitamina C şi sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Afinele au efecte pozitive asupra funcționării vaselor de sânge şi sunt foarte bogate în antioxidanți, vitamine şi minerale. Fructele de Cătină sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului împotriva bolilor și având un rol însemnat în reglarea proceselor din organism. Coacăzele negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine.

  • 100% măceşe ecologice.

    Măceşele reprezintă un puternic antibiotic natural. Ele conţin o cantitate mare de vitamina C (de 100 de ori mai mare decât portocalele), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Le sunt atribuite rezultate semnificative în cazurile de alergii, în ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici.

  • Arahide ECO descojite coapte 200g - Bogate în niacină, sunt recunoscute pentru beneficiile aduse în rândul persoanelor care suferă de Alzheimer, încetinind declinul cognitiv. Consumate după masă, ajută la normalizarea nivelului de zahăr din sânge. Conțin triptofan, aminoacid care favorizează eliberarea serotoninei, și combat astfel simptomele depresiei.

    Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

    Fişă tehnică produs.pdf  
  • Gem de prune Eco 375g - 100% prune proaspete din agricultură ecologică.
  • Kitul conține Ceai de Macese ECO 50g ambalat în pungă kraft, un recipient de ceramică cu capac, pentru păstrarea produsului pe termen mai îndelungat, și două etichete pentru recipient.

    Recipientul de ceramică este lucrat manual de măicuțe pe roata olarului, în atelierul de ceramică al Mănăstirii Nera. Pentru realizarea vaselor de ceramică sunt folosite glazuri şi luturi compatibile cu alimentele; glazurile nu conțin substanțe toxice, precum plumb, cadmiu etc.

    100% măceşe ecologice.

    Măceşele reprezintă un puternic antibiotic natural. Ele conţin o cantitate mare de vitamina C (de 100 de ori mai mare decât portocalele), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Le sunt atribuite rezultate semnificative în cazurile de alergii, în ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici.

  • Kitul conține Ceai de Fructe de Padure ECO 50g ambalat în pungă kraft, un recipient de ceramică cu capac, pentru păstrarea produsului pe termen mai îndelungat, și două etichete pentru recipient.

    Recipientul de ceramică este lucrat manual de măicuțe pe roata olarului, în atelierul de ceramică al Mănăstirii Nera. Pentru realizarea vaselor de ceramică sunt folosite glazuri şi luturi compatibile cu alimentele; glazurile nu conțin substanțe toxice, precum plumb, cadmiu etc.

    100% fructe de pădure ecologice. Măceşele conţin o cantitate mare de vitamina C şi sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. Afinele au efecte pozitive asupra funcționării vaselor de sânge şi sunt foarte bogate în antioxidanți, vitamine şi minerale. Fructele de Cătină sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului împotriva bolilor și având un rol însemnat în reglarea proceselor din organism. Coacăzele negre conțin un număr impresionant de minerale și vitamine.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu