Suc Vitamfruct ECO 1,5 l – Suc ecologic obținut din fructe proaspete, presat la rece, fără adaos de îndulcitori și apă.
Suc Vitamfruct ECO 1,5 l
59,95lei
Descriere
Aroma îmbietoare a merelor coapte, proaspăt culese din livadă, este acum mult mai aproape de întreaga familie. Cu un conținut mult mai variat de vitamine și nutrienți, Sucul Eco Nera Plant Vitamfruct adaugă merelor, într-un cocktail veritabil, tot ce-i mai bun din aronia, coacăze negre, afine şi cătină. Bogat în antioxidanți și vitamine, din dărnicia naturii, el ne revitalizează, umplându-ne de energie în fiecare zi!
Fără adaos de îndulcitori și apă.
Beneficiile sucurilor ecologice Nera Plant, consumate regulat:
- Întăresc imunitatea și previn afecțiunilor specifice sezonului rece;
- Îmbunătățesc sănătatea inimii și scad nivelul colesterolului, datorită potasiului, care este vasodilatator;
- Ameliorează astmul și previn infecțiile respiratorii;
- Previn apariția cancerului, datorită flavonoidele și acizilor fenolici din compoziție;
- Mențin sănătatea sistemului digestiv; tratează constipația.
- Au rol detoxifiant;
- Previn osteoporoza, datorită combinației de vitamina C, bor, fier și alte minerale.
- Mențin și ameliorează sănătatea ochilor.
Informații nutriționale pentru 100ml:
Valoare energetică: 203kJ/48kcal
Grăsimi: 0,11g
– din care acizi grași saturați: 0,04g
Glucide: 17,8g
– din care zaharuri: 10,3g
Fibre: 0,17g
Proteine: 0,17g
Sare: 0,003g
Informații suplimentare
Greutate | 1,7 kg |
---|
Aronia (Aronia melanocarpa)* - 40%; Mere (Malus domestica)* - 40%; Coacăze negre (Ribes nigrum)* - 10%; Afine (Vaccinium myrtillus)* - 5%; Cătină (Hippophaë rhamnoides)* - 5%.
*ingrediente din agricultură ecologicăProprietăți ingrediente
Anticancerigene și detoxifiante, fructele de Aronia sporesc vitalitatea organismului datorită bogăției și concentrației mari de vitamine și substanțe nutritive pe care le conțin. Studiile recente au dovedit că acest fruct contribuie la menţinerea sănătăţii creierului, îmbunătăţeşte funcţiile cerebrale, previne pierderile de memorie, pierderea echilibrului și a coordonării. În plus, întărește sistemul imunitar, echilibrează metabolismul și scade nivelul hormonilor de stres. Aronia inhibă dezvoltarea cheagurilor de sânge şi aterosclerozei, putând preveni chiar și Alzheimer-ul. În plus, fructele de Aronia sunt hipotensive și, datorită inulinei prezente în compoziția lor, sunt indicate pentru diabetici, dar și femeilor însărcinate, fiindcă au și o cantitate însemnată de acid folic.
Potrivit unor teste realizate în SUA, fructul de Aronia se situează pe locul 1 din punct de vedere al valorilor antioxidante, având cea mai mare valoare ORAC (Capacitatea de Absorbție a Radicalilor de Oxigen – un parametru care indică puterea unui antioxidant de neutralizare a radicalilor liberi).
Fructele de Măr conţin o bogăție de substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare cât mai optimă (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Ele stimulează sistemul imunitar, reduc nivelului colesterolului „rău”, fiind o importantă sursă de potasiu. Acest mineral încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C prezent în mere ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase. Merele sunt preferate de mulți dintre noi în rețetele de sucuri naturale, deoarece pot fi folosite în combinație cu multe alte fructe.
Fructele de Coacăz-negru conțin un număr impresionant de minerale și vitamine, între care vitamina C într-o formă care se dovedește a fi cea mai stabilă dintre toate fructele, rezistând la căldură și oxidare. Fructele conțin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃, B₅, B₆, B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, camferol), calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP și fibre.
Potasiul stabilizează presiunea sanguină, fibrele previn constipația, vitamina C întărește sistemul imunitar, vitamina B6 este necesară pentru regenerarea celulelor cutanate, magneziul participă direct la transmiterea impulsurilor nervoase și la producția de energie, fierul este esențial pentru formarea celulelor roșii, iar calciul este important pentru oase și dinți puternici.
În tratatul său despre Coacăzul negru, francezul Beaumont scria în anul 1757: ,,Cu dificultate se pot găsi alte remedii, cu efecte atât de marcante și pentru un număr atât de mare de boli, precum coacăzele negre”. Ele tratează peste 50 de boli și tulburări.
Studiile științifice au demonstrat rolul deosebit de benefic al coacăzelor negre în afecțiunile cardiace, în prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, în afecțiunile hepatobiliare şi renale. Sinergismul dintre vitamina C şi antocianozidele pe care acestea le conțin le comunică proprietatea de a preveni accidentele vasculare şi a mări acuitatea vizuală.
Fructele de Coacăz-negru au efect aperitiv, digestiv, tonic, răcoritor, laxativ, diuretic, astringent, depurativ și hemostatic. Fructele consumate în stare crudă sau sub formă de extract au efecte benefice în anemie, surmenaj, insuficienţă cardiacă şi respiratorie, pneumonie, gastrită, hipertensiune arterială, ulcer, colită, diaree cronică, dizenterie, boli reumatice, pielonefrite, celulită, ateroscleroză, obezitate, tulburări circulatorii, boli oculare, insomnii şi afecțiuni ale sistemului nervos. Coacăzele negre protejează împotriva agentului patogen ce provoacă pneumonia. Deoarece fructele sunt puternic diuretice, pot fi folosite la tratarea gutei și anginei. Cura cu fructe proaspete sau sucul obținut din acestea este recomandat și persoanelor care suferă de diabet, artrită și reumatism. Acestea scad glicemia și stimulează funcționarea pancreasului.
Cu efecte pozitive asupra funcționării vaselor de sânge, fructele de Afin sunt foarte bogate în antioxidanți, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, seleniu și zinc. În medicina noastră tradiţională, Afinele au efecte benefice în enterocolite, infecţii urinare, gută, reumatism, uremie şi chiar în diabet. Foarte folositoare pentru sănătatea ochilor, aceste fructe mici cresc și capacitatea de memorare și învățare. Fitocomplecşii din fructele de Afin au acţiune antioxidantă şi antimutagenă, prevenind formarea tumorilor. În plus, Afinele reglează tranzitul intestinal, fac să înceteze fermentaţiile intestinale, ajută la eliminarea gazelor şi ameliorează inflamaţiile hemoroidale.
Fructele de Cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile - vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP. Fructele de Cătină sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului împotriva bolilor și având un rol însemnat în reglarea proceselor din organism. Se recomandă o cură cu suc sau fructe de Cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară, care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă.
Breviar ingrediente
Utilizare
În funcție de preferințe, sucul se poate consuma rece sau călduț. Fiind un produs 100% natural, gustul și culoarea lui pot să difere de la un lot la altul.
Atenționări: A se consuma maximum 250 ml/zi.
Produsul nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-250C. După deschidere, a se păstra la frigider.
A se agita înainte de utilizare.
Mod de prezentare
Ambalaj bag in boxProduse similare
-
Polen crud ECO 250g
49,45lei -
Miere poliflora ECO 450g
29,75lei -
Apifito-tonic #1 ECO 70g
41,45lei
Recenzii
Nu există recenzii până acum.